Το βάρος της αγάπης είναι ασήκωτο!

Το βάρος της αγάπης είναι ασήκωτο! Facebook Twitter
2
Το βάρος της αγάπης είναι ασήκωτο! Facebook Twitter

Η πάρα πολλή αγάπη είναι κακό πράγμα τελικά. Οι αξιωματούχοι της πόλης του Παρισιού είναι εξοργισμένοι με τους εραστές που σφραγίζουν το πάθος τους βάζοντας λουκέτα σε όποιο σημείο κάθε γέφυρας της πόλης μπορούν, πετώντας τα κλειδάκια στον Σηκουάνα,  και αποφάσισαν να απομακρύνουν 45 τόνους κλειδαριές την επόμενη εβδομάδα.

Κυρίως στην Pont des Arts, το βάρος της αγάπης είναι ασήκωτο και η γέφυρα κοντεύει να λυγίσει από το βάρος μιας τέτοιας αφοσίωσης, ενώ οι αρχές είναι απελπισμένες από αυτή την τουριστική τρέλα. Πέρσι ένα μέρος της γέφυρας κατέρρευσε από των βάρος των λουκέτων. Πλαστικά πάνελς τοποθετούνται σε κατάλληλες θέσεις ώστε να αποτρέψουν τους εραστές, ενώ συγχρόνως ξεκίνησε μια καμπάνια που ενθαρρύνει τις σέλφις αντί του να κρεμάνε στις γέφυρες μια κλειδαριά.

Το βάρος της αγάπης είναι ασήκωτο! Facebook Twitter

Όπως φαίνεται, κανένας δε θα συμμορφωθεί γιατί δε μπορεί τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της αληθινής αγάπης. Τώρα και η Pont de l'Archeveche μπροστά από τον καθεδρικό ναό Notre Dame  πλημμυρίζει  με λουκάτα, ενώ  αδέσποτα λουκέτα μπορεί συχνά να εντοπιστούν και σε άλλα σημεία της πόλης.

Από τη Δευτέρα αρχίζει η επιχείρηση απομάκρυνσης των λουκέτων, κυρίως για την ασφάλεια των τουριστών στην υπερφορτωμένη Pont des Arts. Στις  μεταλλικές σχάρες της γέφυρας θα εγκατασταθούν έργα τέχνης. Οι τουρίστες εκφράζουν τα παράπονά τους και προτείνουν πολλές λύσεις όπως το να μαζευτούν όλα τα λουκέτα και να φτιαχτεί ένα γλυπτό που να υπενθυμίζει την πόλη του έρωτα και του ρομαντισμού.

Η τάση αυτή ξεκίνησε το 2008 και κανένας δεν ξέρει από που ξεκίνησε η ιδέα,  αλλά τα λουκέτα που φέρουν τα αρχικά εραστών είναι μια μανία που  έχει εξαπλωθεί από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στο Μαρακές και  την Κίνα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Προτείνω μια πιο ρεαλιστική,σοβαρή,σύντομη και εφικτή λύση:H γαλλική κυβέρνηση θα ξοδέψει δις ευρώ για να εκπαιδεύσει αστυνόμους σε CSI μεθόδους. Κατόπιν,θα αποσπάσει τους αστυνόμους αυτούς από μάχιμες θέσεις και θα τους βάλει να συλλέξουν DNA απ' όλες τις κλειδαριές,ώστε σε συνεργασία με την interpol να βρει τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών απανταχού της γης.Ύστερα,θα ενεργοποιήσει όλες τις γυναίκες πράκτορες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών,ώστε να παγιδεύσουν τους άνδρες των ζευγαριών παριστάνοντας τις ερωτευμένες μαζί τους.Όταν θα κάνουν έρωτα(δεν λέω πηδ+*^νται,διότι μιλάμε για γαλλίδες),οι άνδρες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών,αντί να κυνηγάνε τον godzilla,θα τους καταγράφουν και θα παραδίδουν τα πειστήρια της απιστίας στις συντρόφους,οι οποίες θα τους χωρίζουν!Θυμωμένοι/ες,θα πηγαίνουν να βγάζουν μόνοι/ες τους τις κλειδαριές από τα σημεία της πόλης,όπου και θα συλλαμβάνονται από τις αρχές και θα τους επιβάλλεται πρόστιμο,διότι δεν τήρησαν τον όρκο αιωνίας αγάπης που έδωσαν με την τοποθέτηση της κλειδαριάς!Υ.Γ Βλέπω πολύ ράδιο αρβύλα!