ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καζακστάν: Από γκάφα γέμισαν την πόλη με φυτά μαριχουάνας

Καζακστάν: Από γκάφα γέμισαν την πόλη με φυτά μαριχουάνας Facebook Twitter
4

Οι Αρχές στην Αστάνα, πρωτεύουσα του Καζακστάν, έχουν ξεκινήσει έρευνα διαπιστώνοντας ότι εκατοντάδες φυτά μαριχουάνας άρχισαν να «θεριεύουν» σε παρτέρια στο κέντρο της πόλης.  

Προς το παρόν υπάρχουν διάφορες εκδοχές για το πώς βρέθηκαν τα εκατοντάδες δενδρύλια στους δημόσιους χώρους της Αστάνα. Κάποιοι εξέφρασαν την άποψη ότι φυτεύτηκαν από τοπικούς χρήστες ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να δελεάσει τους χρήστες και να προχωρήσει στη σύλληψη τους.

Καζακστάν: Από γκάφα γέμισαν την πόλη με φυτά μαριχουάνας Facebook Twitter

Σύμφωνα πάντως με το metro.co.uk, πρόκειται απλώς για μια γκάφα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης που θέλησε να κάνει το κέντρο να πρασινίσει αλλά το πράγμα "ξέφυγε" στην επιλογή των φυτών.

Η κυβέρνηση του Καζακστάν προσπαθεί μάταια να καταστρέψει τις καλλιέργειες μαριχουάνας στη χώρα που έχει όμως κλίμα το οποίο θεωρείται ιδανικό για αυτή ακριβώς την καλλιέργεια.

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πολύ ωραία εικόνα και ιδέα, ας γεμίσουν λοιπόν και οι δήμαρχοι μας τα πάρκα με δεντρύλλια ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να κόβουν τα φυλλαράκια τους ελεύθερα και να πάψουν επιτέλους οι δηθενιές και αυτή η εμπορορευματοποίηση στα πάντα.