Πυρά στην Τύνιδα - Εκκενώθηκε σχολείο

Πυρά στην Τύνιδα - Εκκενώθηκε σχολείο Facebook Twitter
0

Πυρά ακούστηκαν στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, Τύνιδα, κοντά σε τέμενος και στρατιωτική βάση, ενώ ένα σχολείο της περιοχής εκκενώθηκε, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο πληροφορίες από το πρακτορείο ειδήσεων της Τυνησίας TAP και έναν αξιωματικό των υπηρεσιών ασφαλείας.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό από τον στρατό ότι στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων του σε βάση της Τύνιδας, διευκρινίζοντας ότι τα πυρά που ακούστηκαν και οδήγησαν στην εκκένωση του σχολείου δεν προέρχονταν από έξωθεν επίθεση.

«Ένας στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων, τραυματίζοντας κάποιους», δήλωσε εκπρόσωπος του τυνησιακού υπουργείου Άμυνας, χωρίς να δώσει πληροφορίες για τα θύματα.

Οι αρχές ασφαλείας στην Τυνησία βρίσκονται σε συναγερμό από τον περασμένο Μάρτιο, όταν σημειώθηκε η επίθεση ισλαμιστών ενόπλων στο Μουσείο Μπαρντό, κατά την οποία σκοτώθηκαν ξένοι τουρίστες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM