Αποφυλακίστηκε η κληρονόμος της Korean Air που είχε χτυπήσει εργαζόμενο

Αποφυλακίστηκε η κληρονόμος της Korean Air που είχε χτυπήσει εργαζόμενο Facebook Twitter
2

Αποφυλακίστηκε μετά από σχεδόν πέντε μήνες στη φυλακή, η Χέδερ Τσο, η κόρη του προέδρου της Korean Air Τσο Γιανγκ-χο και πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας, η οποία είχε καταδικαστεί για επίθεση σε μέλος του πληρώματος αεροσκάφους της εταιρείας του πατέρα της.

Η Τσό είχε χαστουκίσει τον εργαζόμενο επειδή δεν της σέρβιρε τα φιστίκια που είχε ζητήσει. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Κορέα και ο πατέρας της είχε αναγκαστεί να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

 

Αποφυλακίστηκε η κληρονόμος της Korean Air που είχε χτυπήσει εργαζόμενο Facebook Twitter

Ο δικηγόρος της Τσο είχε δηλώσει μετά την καταδικαστική απόφαση ότι η πελάτισσά του που είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση είχε μετανιώσει για τον πόνο που προκάλεσε στα μέλη του πληρώματος με την κακή συμπεριφορά της.

Το εφετείο ανέστειλε την ποινή της επικαλούμενο τον πρότερο έντιμο βίο της και το γεγονός ότι είναι μητέρα ανήλικων διδύμων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κάποιοι άνθρωποι επειδή έτυχε να γεννηθούν σε πλούσια οικογένεια με επιχειρηματίες γονείς νομίζουν, εσφαλμένα, ότι το έμψυχο και άψυχο σύνολο των επιχειρήσεων αυτών είναι για να παίζουν όπως τους κάνει κέφι. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κύριοι υπεύθυνοι αυτής της συμπεριφοράς είναι οι ίδιοι γονείς που επέτρεψαν να φουσκώσουν τα μυαλά των παιδιών τους, είτε με την απουσία τους, είτε με τη λάθος στάση τους σε αυτό το ζήτημα.