ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O πατριάρχης Μόσχας δηλώνει αηδιασμένος και εύχεται στη χώρα του να χάσει στη Εurovision

O πατριάρχης Μόσχας δηλώνει αηδιασμένος και εύχεται στη χώρα του να χάσει στη Εurovision Facebook Twitter
7
O πατριάρχης Μόσχας δηλώνει αηδιασμένος και εύχεται στη χώρα του να χάσει στη Εurovision Facebook Twitter

Aν και η Πολίνα Γκαγκάρινα που φέτος εκπροσωπεί τη Ρωσία στο διαγωνισμό της θεωρείται φαβορί, δεν κατάφερε να αποσπάσει τις ευχές για καλή επιτυχία από τον πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο.

Αντίθετα ο ίδιος ευχήθηκε η χώρα του να χάσει στο διαγωνισμό της Eurovision προκειμένου να αποφευχθεί μία εισβολή των «τραγουδιστριών με τα γένια» στη Ρωσία τον επόμενο χρόνο, αναφερόμενος στη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, την Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία.

O πατριάρχης Μόσχας δηλώνει αηδιασμένος και εύχεται στη χώρα του να χάσει στη Εurovision Facebook Twitter
Ο πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο δεν θέλει οι τραγουδίστριες με τα μούσια να εισβάλλουν στη χώρα του

Ο επικεφαλής της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας αντιπρότεινε ότι η χώρα του πρέπει να υποστηρίζει «τα νανουρίσματα, τις θρησκευτικές ωδές και τα πατριωτικά τραγούδια».


«Πρέπει να οργανώσουμε το δικό μας διαγωνισμό που θα προέβαλε την κουλτούρα μας, με στόχο να την παρουσιάσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο» επισήμανε ο ίδιος, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.


Το 2014 η νίκη της Κοντσίτα Βουρστ είχε καταδικαστεί από πολλούς εκπροσώπους της πολιτικής ζωής της Ρωσίας και η ορθόδοξη Εκκλησία είχε κάνει λόγο για μία νίκη «που νομιμοποιεί την αμαρτία».

7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
αηδιασμένος με τη Eurovision που είναι ο καθρέφτης της Ευρώπης? Εθνικιστικές και τοπικιστικές εμμονές, χλιδή στο φαίνεσθαι και μηδενική ουσία, ένα κακέκτυπο προτύπου κοινής ταυτότητας που δεν ισχύει στην πραγματικότητα, αποκλεισμοί και φαβορί, κιτς χλιδή και παρασκηνιακή φτώχεια. θα συμφωνήσω σχεδόν απόλυτα με τον πάτερ ρωσοπατριάρχη. Αλλά όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια
1) Δεν χρειάζεται τις ''ευχές'' σου, γιατί για καλή της τύχη το αποτέλεσμα κρίνεται από ανθρώπους.2) Η Κοντσίτα είναι μακράν αξιοπρεπέστερη από την μουτσούνα σου.3) Η Ρωσία δεν είναι υπό την προσωπική σου κατοχή (προς το παρόν τουλάχιστον).4) Το γεγονός ότι ασχολείσαι με έναν μουσικό διαγωνισμό τον οποίο και δαιμονοποιείς σε γελοιοποιεί ακόμα περισσότερο.
Πολυ φοβαμαι οτι με κατι τετοια θα μπουν ιδεες και του δικου μας του Ανθιμου και θα αρχισει κι'εκεινος τα εθνοπατριωτικα που τα'χει και ευκολα. Δε θελει και πολυ...