«Γκέι» έγιναν τα φανάρια στη Βιέννη

«Γκέι» έγιναν τα φανάρια στη Βιέννη Facebook Twitter
1

Φωτεινοί σηματοδότες με γκέι ζευγάρια αντί για το Γρηγόρη και το Σταμάτη τοποθέτησε ο δήμος της Βιέννης στους δρόμους της πόλης, στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την Eurovision που ξεκινά τις επόμενες ημέρες.

 Οι φιγούρες των γκέι ζευγαριών εμφανίζονται, σε δεκάδες φανάρια που αντικατέστησαν τα "συμβατικά", να περπατάνε ή να στέκονται μαζί χέρι-χέρι με μια καρδιά ανάμεσα τους.

 

«Γκέι» έγιναν τα φανάρια στη Βιέννη Facebook Twitter

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Φωτισμού της Βιέννης, η κίνηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια να δείξει η πόλη το προοδευτικό της πρόσωπο.  

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, η Βιέννη θα φιλοξενήσει επίσης μια "Life Ball" φιλανθρωπική εκδήλωση στις 16 Μαΐου για να συγκεντρώσει τα χρήματα για την καταπολέμηση του HIV και του AIDS. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Σαρλίζ Θερόν και Γάλλος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier θα είναι ανάμεσα στους καλεσμένους, μαζί με Κοντσίτα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM