ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Στους 3.500 οι νεκροί από το σεισμό στο Νεπάλ

Στους 3.500 οι νεκροί από το σεισμό στο Νεπάλ Facebook Twitter
0

Τους 3.500 πλησιάζουν οι νεκροί από τα 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό και ενώ συνεχίζονται οι προ0σπάθειες των σωστικών συνεργείων, μέσα στα ερείπια.

Oι τραυματίες υπολγίζονται μεχρι στιγμής στους 6.538, αλλά ο απολογισμός προβλέπεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς οι ομάδες διάσωσης δυσκολεύονται να φθάσουν στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Οι οικονομικές εκτιμήσεις της καταστροφής προσδιορίζονται σε ζημιές που φτάνουν τα 5 δις. δολάρια για την ανοικοδόμηση.

Στους 3.500 οι νεκροί από το σεισμό στο Νεπάλ Facebook Twitter
Στους 3.500 οι νεκροί από το σεισμό στο Νεπάλ Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ μια νεαρή γυναίκα από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τη Σητεία βρίσκεται εγκλωβισμένη στο Νεπάλ μετά από τον σεισμό.

Η γυναίκα  μπόρεσε μέσω του λογαριασμού της στο facebook να στείλει μήνυμα στους δικούς της. Όπως είπε ο πατέρας της στο Mega η κόρη του επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι δεν τραυματίστηκε. Όμως είναι άγνωστο το πότε και πως θα μπορέσει να επιστρέψει πίσω.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ