Μητέρα έδωσε στο γιό της γλυκό με μαριχουάνα και αυτός πήδηξε από το παράθυρο

Μητέρα έδωσε στο γιό της γλυκό με μαριχουάνα και αυτός πήδηξε από το παράθυρο Facebook Twitter
9

19χρονος πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματος του στον τρίτο όροφο και τραυματίστηκε σοβαρά λίγη ώρα αφότου έφαγε γλυκό με μαριχουάνα το οποίο του σέρβιρε η μητέρα του.

Το περιστατικό συνέβη στο Κολοράντο όπου η μαριχουάνα έχει αποποινικοποιηθεί. [Πηγή: Reuters / The Guardian]


Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι έδωσε το μπράουνι με τη μαριχουάνα στον γιο της Οστιν Εσιγκ και λίγο αργότερα εκείνος άρχισε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να συμπεριφέρεται παράξενα.

Αμέσως μετά έτρεξε προς το παράθυρο και "χωρίς να διστάσει" έπεσε στο κενό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 38χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για κακούργημα αφού μετά το περιστατικό, προσπάθησε σύμφωνα με την αστυνομία, να επηρεάσει τους αυτόπτες μάρτυρες.

Αυτό το περιστατικό είναι το τρίτο κατά σειρά με αυτοτραυματισμούς πολιτών μετά τη χρήση χασίς σε πολιτείες όπου έχει νομιμοποιηθεί το μαλακό ναρκωτικό.

Στο Κολοράντο η μαριχουάνα έχει νομιμοποιηθεί αλλά για ηλικίες άνω των 21 ετών.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Η γιαγιά μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο.- Μου βάζετε ένα κιλό απ' αυτά τα γλυκάκια; Ωραία φαίνονται. Πως λέγονται;- Κοκάκια!- Κοκάκια; Έτσι λεν τον εγγονό μου! Για φαντάσου!
Το 3ο 'κατά σειρά' (κατά ποιά σειρά?) σε πολιτείες (μόνο το Κολοράντο έχει 5,3 εκκατομύρια κατοίκους) που έχουν αποποινικοποιήσει τη μαριχουάνα. Σε διάστημα άνω του ενός χρόνου. Αν βάλουμε τα νούμερα κάτω (σύνολο πληθυσμού σε βάθος χρόνου), το 3ο συμβάν δε νομίζω ότι είναι ενδεικτικό για κάτι, όπως υπαινίσσεται το άρθρο. Θα ήθελα και μια στατιστική για τις ίδιες πολιτείες, στο 12μηνο που πέρασε, των πολιτών που αυτοτραυματιστήκαν αφού ήπιανε καφέ - είμαι σίγουρος ότι είναι παραπάνω από 3.. (το σχόλιο μου δεν αφορά την υπεράσπιση της μαριχουάνας per se, αλλά το πως μπορεί να παρουσιάζεται μια πληροφορία)
Συμφωνώ. Να προσθέσω όμως οτι είναι πιο πιθανό να αυτοτραυματιστώ αν ΔΕΝ πιω καφέ. Τέτοιο χάλι. Επίσης, θα ήταν ενδιαφέρον να παρουσιαστεί και ο αριθμός των περιστατικών τραυματισμών/ατυχημάτων με όπλα, μια και η οπλοκατοχή είναι πολύ πιο διαδεδομένη.
προφανως δεν λεει κανεις ξανα παρανομη η καναβη, αλλα να πουμε και το αυτονοητο, οτι οπως με το αλκοολ το τσιγαρο κλπ κλπ θελει και μια προσοχη να μην το καψεις.και οπως και οτι αν σου παραπεσει το υλικο στο κεικ μπορει και να το καψεις παραδικα, οχι το κεικ.
Κάτι δεν πάει καλά στην είδηση που έχω διαβάσει ήδη σε 3 websites. Η κάνναβη σε φαγώσιμη μορφή ήταν εξ ανέκαθεν νόμιμη αφού δεν έχει καμία επίδραση πάνω σου (τουτέστιν, δεν την ακούς).Από την άλλη, η κάνναβη σε μορφή.. "χόρτου" επίσης δεν έχει επίδραση πάνω σου αν την φας. Άρα, δεν ξέρω τι έπαιξε με αυτό το πιτσιρίκι αλλά μυρίζομαι ρεπουμπλικανική προπαγάνδα.
"Αυτό το περιστατικό είναι το τρίτο κατά σειρά με αυτοτραυματισμούς πολιτών μετά τη χρήση χασίς σε πολιτείες όπου έχει νομιμοποιηθεί το μαλακό ναρκωτικό."Τα θανατηφορα περιστατικα που σχετιζονται με την καταναλωση αλκοολ την ιδια περιοδο θα ειχε ενδιαφερον να δουμε.