Σοκαρισμένη η Γαλλία από το βιασμό και τον φόνο ενός 9χρονου κοριτσιού

Σοκαρισμένη η Γαλλία από το βιασμό και τον φόνο ενός 9χρονου κοριτσιού Facebook Twitter
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, λένε ότι το παιδί, που ονομαζόταν Χλόη, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε
8

Ένα εννιάχρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο δάσος λίγες ώρες μετά την απαγωγή του από το σημείο που έπαιζε κοντά στο σπίτι του στο Καλαί της βόρειας Γαλλίας.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, λένε ότι το παιδί, που ονομαζόταν Χλόη, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας 38χρονος Πολωνός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, συνελήφθη και κρατείται.

Ο δήμαρχος του Καλαί δήλωσε ότι η πόλη θρηνεί για το 9χρονο κορίτσι και κάλεσε στην πραγματοποίηση πομπής στη μνήμη της το απόγευμα της Πέμπτης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ένας άνδρας άρπαξε το κορίτσι στις 15:30 την Τετάρτη, καθώς έπαιζε με μια φίλη της κοντά στο σπίτι της.

Σοκαρισμένη η Γαλλία από το βιασμό και τον φόνο ενός 9χρονου κοριτσιού Facebook Twitter
Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στο δίκτυο BFMTV ότι την άφησε μόνη της για πέντε λεπτά

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στο δίκτυο BFMTV ότι την άφησε μόνη της για πέντε λεπτά προκειμένου να αλλάξει πάνα στα δύο μικρότερα παιδιά της, και όταν γύρισε είδε τον δράστη να βάζει με τη βία την κόρη της μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Η αστυνομία εντόπισε ένα κόκκινο αυτοκίνητο με πολωνικές πινακίδες σε δάσος στα βόρεια του Καλαί. Η σορός του κοριτσιού εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή, και ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος, όπως μεταδίδει το BBC, βρέθηκε κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Ο συλληφθείς έχει ιστορικό βίαιων εγκλημάτων και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Πολωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφυλακίστηκε πριν λίγους μήνες αφού εξέτισε ποινή εξαετούς κάθειρξης. Ένα από τα θύματά του, μία 78χρονη γυναίκα, δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ότι οι αρχές της είχαν αναφέρει πως απελάθηκε στην Πολωνία.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Το ντονέρ εκτοξεύτηκε στα 10 ευρώ και οι αντιδράσεις μπορεί να επηρεάσουν την ψήφο στις ευρωεκλογές

Διεθνή / Γερμανία: Το ντονέρ εκτοξεύτηκε στα 10 ευρώ και οι αντιδράσεις μπορεί να επηρεάσουν την ψήφο στις ευρωεκλογές

Στη Γερμανία καταναλώνονται 1,3 δισεκατομμύρια ντονέρ κεμπάπ ετησίως - Να μπει πλαφόν στην τιμή προτείνει το Die Linke - «Όπου κι αν πάω, με ρωτούν» λέει ο Όλαφ Σολτς
NEWSROOM
Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM
H Μαλαισία μιμείται την Κίνα: Ανακοίνωσε τη «διπλωματία των ουρακοτάγκων» με τους εμπορικούς της εταίρους

Διεθνή / H Μαλαισία μιμείται την Κίνα: Ανακοίνωσε τη «διπλωματία των ουρακοτάγκων» με τους εμπορικούς της εταίρους

Η Μαλαισία θα δίνει δώρο ουρακοτάγκους στους εμπορικούς της εταίρους που αγοράζουν φοινικέλαιο - Αντιδράσεις από τη WWF και άλλες οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και της άγριας ζωής
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Άσχετο αλλά η σημαία της πόλης του Calais είναι ίδια με την original ελληνική με το σταυρό στη μέση.Στον Β παγκόσμιο οι σύμμαχοι έδωσαν στους γερμανούς ψευδείς πληροφορίες οτι η απόβαση θα γίνει στο calais, με αποτέλεσμα να μην περιμένουν επίθεση στις ακτές της νορμανδίας.
Τέτοιες ειδήσεις πάντα μου δημιουργούν έναν μεγάλο θυμό προς τον/τους υπαίτιους και μία εξίσου μεγάλη απορία. Προσπαθώ να κατανοήσω την (όποια) λογική πίσω από τέτοιες πράξεις, όχι για να τους δικαιολογήσω, αλλά για να καταλάβω πως είναι δυνατόν να βιάζεις και να στραγγαλίζεις ένα αθώο κοριτσάκι. Τέτοιους "ανθρώπους" μόνο ως ψυχικά άρρωστους μπορώ να τους χαρακτηρίσω και θα πρέπει να κλειστούν σε ίδρυμα για το υπόλοιπο της ζωής τους για να μην βλάψουν κανέναν άλλο.
και όλος ο κόσμος πρέπει να πενθεί και να σκεφτεί για τους 400 αφρικανούς μετανάστες, ανάμεσα τους και πολλά 9χρονα παιδιά που δολοφονήθηκαν στα πλαίσια ενός παράνομου κερδοφόρου δουλεμπορίου
Μη γίνεσαι άδικος. Οτι σοκάρεται κάποιος απο αυτή την είδηση δεν παει να πει οτι μένει αδιάφορος για τους αφρικανούς μετανάστες. Μακάρι να μην είχε συμβεί τίποτα απο αυτά.Απο την αλλη οτι για πολλους η ζωή αφρικανών δεν έχει την ίδια αξία με λευκών καθώς και οτι κλείνουν τα ματια στο δράμα τους δυστυχώς ισχυει.