Απεργία ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στη βασίλισσα Ελισάβετ

Απεργία ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στη βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
4

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις δηλώνουν οι εργαζόμενοι στο κάστρο Ουίνδσορ, μία από τις κατοικίες της βασίλισσας Ελισάβετ, κατηγορώντας τη βασίλισσα ότι τους δίνει μισθούς πείνας και τους αναθέτει επιπλέον δουλειές, πέραν των καθηκόντων τους. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, αναγκάζονται πέραν των άλλων, να κάνουν και περιήγηση στους επισκέπτες του κάστρο το οποίο λειτουργεί και σαν τουριστικό αξιοθέατο ενώ η αμοιβή του είναι κάτω από τον κατώτατο, δηλαδή 10,7 ευρώ την ώρα.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο μισθός των 120 από τους 200 που εργάζονται στα ανάκτορα είναι 1.400 λίρες τον χρόνο. Σύμφωνα με απόφαση του συνδικάτου τους, οι εργαζόμενοι θα ψηφίσουν μέχρι τις 14 Απριλίου για το αν θα αναλάβουν δράση και οι όποιες ενέργειες αποφασιστούν θα ισχύσουν από τα τέλη του μήνα.

Ο γενικός γραμματέας του κινήματος για προεδρική δημοκρατία στην Αγγλία, Γκράχαμ Σμιθ, δήλωσε ότι η «βασίλισσα, ενώ εισπράττει κάθε χρόνο 300 εκατομμύρια λίρες ως επιχορήγηση από το κράτος, αντί να είναι παράδειγμα, θέλει να πληρώνει ψίχουλα για το προσωπικό της».

Εκπρόσωπος πάντως των ανακτόρων δήλωσε ότι η βασίλισσα μεταχειρίζεται δίκαια το προσωπικό της και τους προσφέρει δωρεάν καθημερινό μεσημεριανό γεύμα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Έλεος πως να σταθεροποιηθεί ο πλούτος αν δεν καταδυναστεύσουν το προσωπικό με 300 εκατομμύρια λίρες ως επιχορήγηση από το κράτος; Δεν τους καταλαβαίνω δηλαδή, χάθηκε το ιδεώδες να υπηρετώ με ψωμί και ελιά την Βασίλισσα μου; Χάλασε ο κόσμος και δεν θαυμάζει πλέον τους πλούσιους αλλά θέλει να τους τα φάει με ανήθικο τρόπο αλλά ευτυχώς υπάρχει θεός και θα δικαιώσει όλους στην βασιλεία των ουρανών.God save the Queen.
Εκπρόσωπος πάντως των ανακτόρων δήλωσε ότι η βασίλισσα μεταχειρίζεται δίκαια το προσωπικό της και τους προσφέρει δωρεάν καθημερινό μεσημεριανό γεύμα. Πηγή: www.lifo.grΌχι ρε φίλε;!;Αλήθεια;Άμα αντί για ψωμί έχει και παντεσπάνι,απορώ πως τολμάνε οι δουλοπάρ...εεεε εργαζόμενοι να διαμαρτύρονται!