Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστημιούπολη του Τενεσί

Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστημιούπολη του Τενεσί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Τενεσί, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ δίπλα στην πανεπιστημιούπολη. Οι αρχές αναζητούν τον δράστη που διαφεύγει.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η αστυνομία πήγε στην περιοχή ύστερα από αναφορά για πυροβολισμούς κοντά στο πανεπιστήμιο Austin Peay State University. Δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο και άλλοι δύο με ασθενοφόρο σε νοσοκομεία, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Νάταλι Χολ. Για τον πέμπτο τραυματία δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες. Η Χολ είπε ότι δεν συνελήφθη ο δράστης και ότι οι αρχές ερευνούν την υπόθεση.

Η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της στο Facebook ότι «παρότι δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για την πανεπιστημιακή κοινότητα, σας παρακαλώ λάβετε μέτρα για την ασφάλειά σας». Δεν έχει γίνει σαφές αν το περιστατικό συνδέεται με κάποιο τρόπο με το πανεπιστήμιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM