Έκσταση, Κεταμίνη, και Crystal Meth νόμιμα για ένα 24ωρο στην Ιρλανδία

Έκσταση, Κεταμίνη, και Crystal Meth νόμιμα για ένα 24ωρο στην Ιρλανδία Facebook Twitter
4
Έκσταση, Κεταμίνη, και Crystal Meth νόμιμα για ένα 24ωρο στην Ιρλανδία Facebook Twitter

Η ακύρωση ενός νόμου που αφορά σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες κατέστησε κατά λάθος "πρωτοκλασάτα" ναρκωτικά όπως έκσταση, η κεταμίνη και η crystal meth νόμιμα για μία μέρα στην Ιρλανδία.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Examiner το ιρλανδικό κοινοβούλιο οργάνωσε μία έκτακτη συνεδρίαση αργά χθες το βράδυ μετά τις αποφάσεις της οποία τα ναρκωτικά καθίστανται και πάλι παράνομα από σήμερα το πρωί.


Ο λόγος για αυτή την προσωρινή νομιμοποίηση που κράτησε 24 ώρες είναι ότι το Εφετείο αποφάνθηκε ότι ο νόμος για την Κατάχρηση των Ναρκωτικών του 1977 θωρείται άκυρος επειδή ορισμένες προσθήκες του δεν έχουν περάσει ακόμα από το κοινοβούλιο της Ιρλανδίας.


Παρά την αναταραχή που δημιουργήθηκε, και τις έκτακτες συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη μέρα, η νομοθετική διαδικασία πήρε κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθεί έτσι τα παραπάνω ναρκωτικά παρέμειναν 1000% νόμιμα για 24 ολόκληρες ώρες.


Μπορεί αυτό που συνέβη χθες στην Ιρλανδία να είναι πρωτοφανές στα νομοθετικά χρονικά, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Νικ Κλεγκ έχει ήδη προτείνει την καθολική και ισόβια αποποινικοποίηση όλων των ναρκωτικών στην Μεγάλη Βρετανία.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια