10χρονος τζιχαντιστής εκτελεί 19χρονο Αραβοϊσραηλινο σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα

10χρονος τζιχαντιστής εκτελεί 19χρονο Αραβοϊσραηλινο σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα Facebook Twitter
2

Ο ανήλικος εκτελεστής ο οποίος υπολογίζεται πως είναι περίπου δέκα ετών εμφανίζεται στο διάρκειας 13 λεπτών βίντεο να πυροβολεί εν ψυχρώ τον 19χρονο Αραβοϊσραηλινό Μοχάμεντ Σαΐντ Ισμαήλ Μουσαλάμ.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές αρχικά εμφανίζει τον 19χρονο όμηρο να αναφέρεται στην εκπαίδευση που έλαβε και το πώς πληρωνόταν να κατασκοπεύει, κάτι που ήταν και η βασική κατηγορία που αντιμετώπιζε από τους τζιχαντιστές. Στη συνέχεια του βίντεο οδηγείται σε ένα οικόπεδο και γονατίζει μπροστά από τον ενήλικο τζιχαντιστή και τον ανήλικο εκτελεστή του ο οποίος τον πυροβολεί.

10χρονος τζιχαντιστής εκτελεί 19χρονο Αραβοϊσραηλινο σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα Facebook Twitter

Ο 19χρονος απήχθη από τους τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Συρία τον περασμένο Νοέμβριο. Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι ο γιος τους πήγε στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους και επιμένουν πως δεν ήταν κατάσκοπος της Μοσάντ.  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους οι τζιχαντιστές είχαν καταλάβει πως ο νεαρός ήθελε αν αποχωρήσει από την ομάδα και η δικαιολογία της κατασκοπείας ήταν μια καλή αφορμή για να εκτελεστεί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καμία έκπληξη. Το ιερό βιβλίο (που τα λέει όλα σωστά) δεν καταδικάζει τέτοιες πράξεις, αντιθέτως, τις ενθαρρύνει. Ευτυχώς είμαστε στην εποχή του ίντερνετ και όλοι μπορούμε να διαβάσουμε δωρεάν πολλές μεταφράσεις και αναλύσεις του Λόγου του Θεού.