Φεύγει από το γραφείο στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου

Φεύγει από το γραφείο στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
8

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μαζέψει ήδη τα πράγματα του από το γραφείο του στη Βουλή, ανταποκρινόμενος θετικά στην επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μεταδόθηκε ότι ο πρωήν Πρωθυπουργός είχε αρνηθεί να αφήσει το γραφείο στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, κάτι που διαψεύστηκε στη συνέχεια.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε στείλει επιστολή στους τρεις πρώην Πρωθυπουργούς, Κ. Μητσοτάκη, Γ. Παπανδρεόυ και Κ. Σημίτη ζητώντας τους να αφήσουν, λόγω έλλειψης χώρου,  τα γραφεία που έχουν στο κεντρικό κτήριο του Κοινοβουλίου.

Στόχος είναι τα τρία γραφεία να διατεθούν ως χώροι εργασίας και αναγνωστήρια για τους βουλευτές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του Γ. Παπανδρέου, το γραφείο εγκαταλείπει και ο κ. Σημίτης ενώ αναμένεται η απάντηση του Κ. Μητσοτάκη. Το συγκεκριμένο γραφείο χρησιμοποιούν σύμφωνα με δημοσιεύματα τα παιδιά του και βουλευτές Ν. Μπακογιάννη και Κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πάντως πως ο Κανονισμός της Βουλής αναφέρει ότι οι πρώην Πρωθυπουργοί πρέπει να έχουν γραφείο στο κεντρικό κτήριο της Βουλής και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η Πρόεδρος της Βουλής δεν έθεσε χρονικό περιθώριο για να αποχωρήσουν.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρλο Ακούτις: Πώς γίνεται κάποιος άγιος – και πώς ο πρώτος millennial άγιος το κατάφερε

Διεθνή / Κάρλο Ακούτις: Πώς γίνεται κάποιος άγιος – και πώς ο πρώτος millennial άγιος το κατάφερε

Ο 15χρονος Κάρολο Ακούτις, που πέθανε από λευχαιμία το 2006, αγιοκατατάχθηκε από τον Πάπα Λέοντα. Ακολουθώντας όλα τα στάδια της Καθολικής Εκκλησίας, έγινε ο πρώτος άγιος της γενιάς των millennials
LIFO NEWSROOM
Χάος στο Λονδίνο: 425 συλλήψεις σε διαδήλωση υπέρ της Palestine Action – «Μας χτυπούσαν, μας έφτυναν» λέει η αστυνομία

Διεθνή / Χάος στο Λονδίνο: 425 συλλήψεις σε διαδήλωση υπέρ της Palestine Action – «Μας χτυπούσαν, μας έφτυναν» λέει η αστυνομία

Η αστυνομία καταγγέλλει βία και οι διαδηλωτές μιλούν για καταστολή - Το πρώτο κύμα συλλήψεων σημειώθηκε μόλις 12 λεπτά μετά την επίσημη έναρξη της πορείας
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στο κυβερνητικό κτίριο στο Κίεβο: Ο μεγαλύτερος ρωσικός αεροπορικός βομβαρδισμός από την αρχή του πολέμου

Διεθνή / Φωτιά στο κυβερνητικό κτίριο στο Κίεβο: Ο μεγαλύτερος ρωσικός αεροπορικός βομβαρδισμός από την αρχή του πολέμου

Πέρα από την πρωτεύουσα, εκρήξεις συγκλόνισαν την κεντρική πόλη Κρεμεντσούκ, όπου σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, καθώς και την Κριβίι Ριχ, στόχος χτυπημάτων σε υποδομές μεταφορών και πόλης
LIFO NEWSROOM
Ο «influencer του Θεού» γίνεται ο πρώτος άγιος της γενιάς των millennials

Διεθνή / Ο «influencer του Θεού» γίνεται ο πρώτος άγιος της γενιάς των millennials

Ο Ακούτις, που πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία μόλις 15 ετών, είχε γίνει γνωστός για την αγάπη του στην τεχνολογία και ιδιαίτερα για τη δημιουργία ιστοσελίδων που κατέγραφαν «θαύματα» με σκοπό τη διάδοση της καθολικής διδασκαλία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Η προσωποποίηση της αλαζονείας, η αριστερή κολλητή του ακροδεξιού γραφικού Καμμένου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παραβλέπει τον κανονισμό της Βουλής που λέει ότι οι πρώην πρωθυπουργοί δικαιούνται να έχουν γραφειο στη Βουλή και τους ζητάει να τα αδειάσουν, γιατί η ίδια θεωρεί τον χώρο τσιφλίκι του πατέρα της. Συγχρόνως καλεί τις απολυμένες καθαρίστριες,δηλαδή την εκλογική της πελατεία στη Βουλή να πιούν μαζί καφέ και μεταδίδει το χάπενινγ ζωντανά από το κανάλι της Βουλης, άλλο τσιφλίκι της Ζωής.Θα γράψει ιστορία στην Προεδρία η κυρία, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί της.
Αυτο το πραγμα που γινεται τελευταια με την δημοσιευση ειδησεων και την αμεση διαψευση τους ειναι απιστευτο. Δεν ειμαι σιγουρος ποιος ευθυνεται και ποιος οφελειται, αλλα πραγματικα ειναι ντροπιαστικο.