Ειρωνείες για την Ελλάδα στον γερμανικό τελικό της Eurovision

Ειρωνείες για την Ελλάδα στον γερμανικό τελικό της Eurovision Facebook Twitter
13

Με ειρωνικά σχόλια αντιμετωπίστηκε η Ελλάδα και στην παρουσίαση του γερμανικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα πάει στη Γιουροβίζιον.

Αυτή τη φορά ήταν η παρουσιάστρια του διαγωνισμού Barbara Schoeneberger η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς και με αφορμή τη συμμετοχή και της Αυστραλίας στην φετινή διοργάνωση,  είπε ότι πρόκειται για μια ωραία έκπληξη, αν και βρίσκεται εκτός Ευρώπης... Για συμπληρώσει στη συνέχεια ως αστείο,  ότι και η Ελλάδα είναι χώρα εκτός Ευρώπης!

«Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας... "Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Αλλά, ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί», ανέφερε με το κοινό να χειροκροτεί.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

13 σχόλια
Είναι πολύ απλό, όπως στην Ελλάδα έχουμε βλάκες και θεατρίνους, το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες. Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Eδω καταπιαμε το "FOCUS"με την Αφροδιτη της Μηλου με σηκωμενο το μεσαιο δαχτυλο και δεν αντιδρασαμε(για να θυμηθουν ορισμενοι ποιοι ξεκινησαν το bullying σε ολη αυτη την ιστορια)η παρουσιαστρια θα μας πειραξει;Ειναι τεραστιο λαθος να λαβουμε μερος κατω απο αυτες τις συνθηκες σ'εναν τετοιο διαγωνισμο,δεν μπορουσαν οι ιθυνοντες να καταλαβουν οτι ολοι μας περιμενουν στη γωνια,για να μας μαυρισουν βγαζοντας το αχτι τους;Προς τι τοση πρεμουρα να χαλασουμε χρηματα που δεν εχουμε ,για να φαμε και κραξιμο απο πανω;
Μωρέ καλά τα λέει η ξανθόψειρα. Για γέλια είμαστε. Εδώ ζητιανεύουμε την Μέρκελ για δανεικά, η Eurovision μας μάρανε.Α ρε Griechenland ευρωπαϊκό bullying σου κάνουν.
Όταν καταλάβουμε ότι άμα ζητάς όλη την ώρα δανεικά θα είσαι και ο περίγελος θα σοβαρευτουμε. Ακόμα ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας θα διαμαρτυρηθεί κατά των αλλοφύλων που μας ζηλεύουν και άλλα παραμύθια .Το Κουκι δεν θα μας σώσει, η λογική και η δουλειά μόνο μπορεί , ίσως μπορεί να προλαβαίνουμε να μην καταστραφεί η χώρα .
Οι Γερμανοι μας χλευαζουν, εμεις τους βριζουμε, οι Πορτογαλοι πετανε μπηχτες, αλλα ολοι μαζι θα τραγουδισουμε στην ''μεγαλη γιορτη της Ευρωπης'' αδελφωμενοι, με συνθημα το αθανατο ''ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα, ειμαστε''.
Που τέτοια τύχη γλυκιά αλλά με εσάς που μπλέξαμε... τέλος πάντων επειδή πήγες να πεις αστειάκι να σε ενημερώσω ότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που ''δεν είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης'' και διαγωνίζεται. Οπότε η είσαι ανιστόρητη ή ηλίθια όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Όπως και το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Ουκρανία, αλλά και πολλές άλλες χώρες, κάποιες από τις οποίες έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό, για τις οποίες δεν έχει γίνει ποτέ ανάλογο σχόλιο. Και γίνεται αυτό το σχόλιο τώρα για την Ελλάδα, σε ένα ρεσιτάλ υπερβόρειου χιούμορ από μια γυναίκα εκφραστική όσο ένα δέντρο, και με μια αντίδραση του ακροατηρίου ενδεικτική του πώς λειτουργεί ο μέσος λαϊκός Γερμανός, και entschuldigung, αλλά δεν μοιάζει καθόλου συμπαθέστερος ή καλύτερος από τον μέσο λαϊκό Έλληνα.