Με ειδική μπογιά διώχνουν στο Αμβούργο όσους ουρούν στους τοίχους

Με ειδική μπογιά διώχνουν στο Αμβούργο όσους ουρούν στους τοίχους Facebook Twitter
7

Κάτοικοι συνοικίας του Αμβούργου κατέφυγαν σε μια ευρηματική λύση προκειμένου να διώξουν από τους τοίχους τους μεθυσμένους οι οποίοι ουρούσαν τις βραδινές ώρες μετά τη διασκέδαση στα μπαρ της περιοχής, όπου έβρισκαν.

Τοπική οργάνωση κατοίκων του Σάνκτ Πάουλι εφάρμοσε μια ειδική αδιάβροχη μπογιά, που χρησιμοποιείται στη ναυπήγηση πλοίων, η οποία ¨επιστρέφει» τα ούρα σε αυτόν που τα αφήνει.

Η μπογιά εφαρμόστηκε με επιτυχία στους τοίχους δύο δημοφιλών κτιρίων για τους μεθυσμένους και τώρα η εφαρμογή της θα επεκταθεί και σε άλλα κτίρια παρότι είναι πολύ ακριβή (500 ευρώ για την κάλυψη 6 τ.μ.).

«Το ειδικό χρώμα στέλνει ευθύ μήνυμα στους δράστες, ότι η άναρχη ούρησή τους δεν είναι ευπρόσδεκτη», λέει η Τζούλια Σταρόν, διοργανώτρια της πρωτοβουλίας κατοίκων.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Χαχχαχα εντελώς fail το προϊόν. Μια μικρή γωνία προς τα δεξια ή τα αριστερα με τον τοίχο και τα οφέλη της μπογιάς εξανεμίζονται. Ή καλύτερα διασπείρονται στον χώρο..
τώρα που θα πάω να ξέρω δηλαδή να στοχεύω για το πάτωμα :p. Η λύση θα ήταν να βάλουν και ουρητήρια. Αν βάλουν για κάθε ποτό +.2€ τα οποία θα πηγαίνουν για αυτό το λόγο, την καθαριότητα της περιοχής και την ανέγερση δ.αποχωρητηρίων. Ο άλλος δεν κατουράει τον τοίχο επειδή είναι κακότροπος αλλά επειδή πρέπει να κάνει την ανάγκη του. Το παράδειγμα του Άμστερνταμ θα μπορούσε να είναι μια λύση οικονομική που συντηρεί τον punk χαρακτήρα της περιοχής.
Καλά εκεί που πάνε για ποτό δεν έχει τουαλέτες; Τουλάχιστον εμείς οι άνδρες δεν έχουμε το πρόβλημα που έχουν οι γυναίκες με τις δημόσιες τουαλέτες.