Nεκρός ένας 24χρονος μετά από 19 ώρες World Of Warcraft

Nεκρός ένας 24χρονος μετά από 19 ώρες World Of Warcraft Facebook Twitter
7

Νεκρός είναι ο 24χρονος Wu Tai ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ίντερνετ καφέ στην Σαγκάη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα μέσα ο νεαρός πέθανε στην καρέκλα του στην οποία παρέμεινε "καρφωμένος" 19 ώρες παίζοντας World Of Warcraft.

Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και το υλικό παρουσιάζει τον άτυχο νέο να πεθαίνει μπροστά στα μάτια των υπολοίπων πελατών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Wu Tai διέκοψε το παιχνίδι και άρχισε να βήχει.

Ο διπλανός του αναφέρει πως ο νεαρός αιμορραγούσε από το στόμα και παρόλο που οι υπόλοιποι του συνέστησαν να διακόψει το παιχνίδι και να επισκεφτεί γιατρό, εκείνος συνέχισε.

Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε από την καρέκλα του. Αν και οι υπόλοιποι θαμώνες είχαν ήδη από πριν ειδοποιήσει ασθενοφόρο, όταν αυτό έφτασε στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για θάνατο που σχετίζεται με εξάντληση, ωστόσο αναμένεται άμεσα και νεκροψία η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια.

Aυτό είναι το τρίτο περιστατικό θανάτου σε ίντερνετ καφέ που γίνεται γνωστό από την αρχή της χρονιάς. Ένας 32χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην καρέκλα του ίντερνετ καφέ όπου σύχναζε είχε πεθάνει στις 17 Ιανουαρίου. 

Ο νεαρός βρέθηκε ακίνητος στην καρέκλα του στο ίντερνετ καφέ στην πόλη Kaohsiung και όταν στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς προήλθε από καρδιακή ανεπάρκεια που προκλήθηκε από την παρατεταμένη και εξαντλητική δραστηριότητα στον υπολογιστή.

 

Υπάλληλοι του καταστήματος που γνώριζαν τον 32χρονο ανέφεραν πως ήταν τακτικός πελάτης και αρχικά υποψιάστηκαν πως ο Hsieh απλά κοιμόταν προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις.

 Στις αρχές του έτους και πάλι στην Ταϊβάν ένας 38χρονος είχε επίσης βρεθεί νεκρός στην καρέκλα του με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως είχε επιδοθεί σε ασταμάτητο gaming επί πέντε μέρες

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ναι, είναι κρίμα αλλά ρε παιδιά καθίστε, δεν ήταν μωρό! Είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας, εκείνος επέλεξε να ζει έτσι.By the way, εξ όσων γνωρίζω, δεν φτύνεις αίμα από εξάντληση...
Τι σχέση έχει αν ήταν ή δεν ήταν ...μωρό;Ήταν ένας νέος άνθρωπος με εθισμό στο gaming (με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ίσως παρουσιάζουν οι gamers της ανατολικής Ασίας).O άλλος αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε γι' αυτόν τον λόγο:http://www.mirror.co.uk/news/world-news/gaming-addict-sets-himself-ablaze-5236480άλλος πέθανε σε gaming "μαραθώνιο" http://www.mirror.co.uk/news/world-news/gaming-addict-sets-himself-ablaze-5236480…και ένας άλλος επίσης (η ακινησία σε συνδυασμό, πιθανόν, με κάποιο άλλο condition - μπορεί να δημιουργήσει καρδιαγγειακά προβλήματα, θρόμβους κ.λπ,):http://www.rtsguru.com/game/435/article/6871/Gamer-Dies-After-Playing-League-of-Legends-for-23-Hours-Straight.htmlαυτός άφησε το μωρό του να πεθάνει από ασιτία, λόγω αυτού του εθισμού:http://www.ibtimes.co.uk/south-korean-man-let-baby-son-starve-death-due-internet-gaming-addiction-1444903Εδώ υπάρχει ακόμη και η σκέψη μήπως η αναγνωριζόμενη κατάσταση ως “internet game disorder” περιληφθεί στο αμερικανικό Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM)!http://www.dsm5.org/Documents/Internet%20Gaming%20Disorder%20Fact%20Sheet.pdf
Λυπάμαι για τον συμπαίχτη μας. Παίζω και εγώ WoW, HC και προσεχώς Mythic Raids αλλά με μέτρο. Θεωρώ ότι η Blizzard και γενικότερα όλες οι εταιρείες Online Gaming Θα πρέπει να ορίσουν ημερήσιο περιορισμό στο πόσες ώρες μπορείς να παίξει κάποιος. Δύσκολο μεν, ακατόρθωτο όχι.
Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Η Blizz προσφερει μια υπηρεσία (επι πληρωμης, απο πανω), απο εκεί κ πέρα συμβουλεύει (καθως ανοιγεις το παιχνίδι) οτι όλα πρεπει να τα κανουμε με μέτρο, ακόμη και το wow. Ειναι λυπηρο που εφυγε με αυτον τον τρόπο, αλλά πρεπει εμείς οι ίδιοι να περιορίζουμε ή καλύτερα να βάζουμε ενα οριο. Ειναι δυσκολο βεβαια γιατί είναι αρκετά εθιστικό, αλλα και γι αυτο έχει προνοήσει η blizzard καθως έχει χρονοδιακόπτη που μπορεί καποιος να ρυθμίσει μόνος του..