Πακιστάν: Πολύνεκρη επίθεση των Ταλιμπάν σε σιιτικό τέμενος

Πακιστάν: Πολύνεκρη επίθεση των Ταλιμπάν σε σιιτικό τέμενος Facebook Twitter
1

Οι Ταλιμπάν του Πακιστάν επιτέθηκαν σε σιιτικό τέμενος, στη βορειοδυτική πόλη Πεσαβάρ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 19 άτομα και τραυματίζοντας περίπου 40.

Ομάδα ενόπλων εισέβαλε στο τζαμί, όπου πιστοί είχαν συγκεντρωθεί για τις προσευχές της Παρασκευής, και άνοιξε πυρ. Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε πως οι ένοπλοι έριξαν χειροβομβίδες μέσα στο κτίριο, στο οποίο σημειώθηκε πυρκαγιά. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκαν τρεις εκρήξεις.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε δύο εβδομάδες έπειτα από μία άλλη σε τέμενος σιιτών, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 61 ανθρώπους στη Σικαρπούρ, στο νότιο Πακιστάν.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και να σκεφτείς ότι όλοι αυτοί πιστεύουν ότι ο Θεός που πιστεύουν θα τους ανταμείψει για τις πράξεις τους...Το πιο παρανοϊκό είναι ενώ έχουν αποστηθίσει το Κοράνι, το οποίο γράφει σε ένα σημείο ότι ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος και ελεήμων, προβαίνουν σε τέτοιες ακρότητες.