BREAKING NEWS

Η Πάφος παίρνει πίσω το «Χρυσό Κλειδί» από τον Τσοχατζόπουλο

Η Πάφος παίρνει πίσω το «Χρυσό Κλειδί» από τον Τσοχατζόπουλο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Αφαιρεί ο Δήμος Πάφου στην Κύπρο το «χρυσό κλειδί» της πόλης που είχε απονείμει, στον πλέον φυλακισμένο για διαφθορά πρώην Υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, επί κυβέρνησης Κώστα Σημίτη, είχε τιμηθεί με το Χρυσό Κλειδί της πόλης από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου Κύπρου, σε ειδική συνεδρία στις 14 Οκτωβρίου 1997.

Ο ίδιος ο Δήμος Πάφου πάντως κλονίστηκε τον τελευταίο καιρό από ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται  ο μέχρι πρόσφατα δήμαρχος Σάββας Βέργας ο οποίος μάλιστα παραιτήθηκε, κάτω από το βάρος του σκανδάλου.

Ο κ. Βέργας κατηγορείται για οικονομικές ατασθαλίες, γραπτές απειλές για φόνο, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, ενοχλητικά απειλητικά μηνύματα και δημόσια βλάβη.

1

BREAKING NEWS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Eθνικό πένθος σε Ιράν και Πακιστάν για τον θάνατο Ραϊσί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο του προέδρου - Η εθνική σημαία του Πακιστάν κυματίζει μεσίστια στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM
Ιράν: Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί πολιτικά από τον θάνατο του Ραϊσί; 

Διεθνή / Ιράν - Ο θάνατος του Ραϊσί και οι επίδοξοι διάδοχοι: Ο γιος, ο πρόεδρος της βουλής, η πανίσχυρη σύζυγος και τα αουτσάιντερ

Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί πολιτικά από τον αδόκητο θάνατο του προέδρου της ισλαμικής δημοκρατίας; - Πώς ο θάνατος Ραϊσί αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των παρατάξεων εντός της Ισλαμικής Δημοκρατία
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ

σχόλια

1 σχόλια