Guardian: Ο Βαρουφάκης αιφνιδίασε τον Ντάισελμπλουμ

Guardian: Ο Βαρουφάκης αιφνιδίασε τον Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
SOOC
6

Η επίσκεψη του Γέρουν Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα έληξε με μία απίστευτη αντιπαράθεση όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης τον αιφνιδίασε, γράφει η ανταποκρίτρια του Guardian, Ελένα Σμιθ, σχολιάζοντας την κοινή συνέντευξη Τύπου.

Αναφερόμενη στην αντίδραση του επικεφαλής του Eurogroup στη δήλωση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα συνεργαστεί με την τρόικα, η Σμιθ σημειώνει:

«Ο Ολλανδός, που έμοιαζε εξοργισμένος, έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί του Βαρουφάκη, στο οποίο ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν απάντησε.

Το προσωπικό του υπουργείου Οικονομικών που στεκόταν πίσω μου είπε: "Ωχ, Θεέ μου". Ένας λέει: "Αναρωτιέμαι αν ήρθε η ώρα να ετοιμάσω τα πράγματά μου". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μπορούσες σχεδόν να νιώσεις την ηλεκτρική ένταση στον αέρα».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Θελει κι αλλα πολλα, σωστο timing, προετοιμασια, συμμαχιες. Ετουτοι εδω κανανε σαν τον 16αρη που πρωτοπαιρνει το αμαξι του μπαμπα και κανει κολιες. Εχει βγει ο κοσμος και χαζευει το θεαμα προς το παρον, ο λογαριασμος θα ερθει αργοτερα. Και θα πληρωθει και απο τα 3/4 που δεν τους ψηφισαν.