Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται η συντριβή του ελληνικού F-16

Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται η συντριβή του ελληνικού F-16 Facebook Twitter
1

Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται η συντριβή του ελληνικού F-16, κατά την απογείωσή του από την αεροπορική βάση του Λος Γιάνος, στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, σύμφωνα με τη γαλλική αεροπορία, όπως γράφει η Le Figaro.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι οι δυο Έλληνες πιλότοι προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπήρξε τεχνική βλάβη.

Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους συνολικά 11 άτομα, οι δύο Έλληνες πιλότοι και εννέα Γάλλοι. Τα αίτια ερευνώνται από ομάδα εμπειρογνωμόνων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
"οι δυο Έλληνες πιλότοι προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους"Γιατί δεν ενεργοποιήθηκαν; Και πως υπήρχε τεχνικό πρόβλημα με τόσους ελέγχους που γίνονται από το ικανότατο προσωπικό των μηχανικών της Ικάρων.Απορώ πραγματικά...Κρίμα για τις τόσες ζωές που χάθηκαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ!