Τη Ρωσία θα επισκεφθεί τον Μάιο ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Τη Ρωσία θα επισκεφθεί τον Μάιο ο Κιμ Γιονγκ Ουν Facebook Twitter
3

Η Ρωσία επιβεβαίωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα επισκεφθεί τη Μόσχα τον Μάιο, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Θα είναι η πρώτη επίσκεψη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας στο εξωτερικό από την ανάληψη των καθηκόντων του το 2011.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν αναμένεται να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη σοβιετική νίκη επί της Γερμανίας κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύμφωνα με το Reuters, το Yonhap μετέδωσε δηλώσεις εκπροσώπου του Κρεμλίνου, ο οποίος τόνισε ότι «περίπου 20 ηγέτες κρατών έχουν επιβεβαιώσει πως θα παρευρεθούν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι μεταξύ αυτών».

Η Βόρεια Κορέα και η Ρωσία επιδιώκουν την ενίσχυση των σχέσεών τους. Η πρώτη επίσκεψη του Βορειοκορεάτη ηγέτη αναμενόταν στην Κίνα, βασικό σύμμαχο της Πιονγιάνγκ. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν ψυχρανθεί αφότου ανέλαβε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια