Συνελήφθη ο χάκερ που διέρρευσε την μουσική της Μαντόνα

Συνελήφθη ο χάκερ που διέρρευσε την μουσική της Μαντόνα Facebook Twitter
1

Ένας χάκερ που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Ισραήλ, κατηγορείται πως παραβίασε τους κωδικούς δεκάδων υπολογιστών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν λίγο το ΝΒC.

Η σύλληψη του 39χρονου έγινε μετά από πολύπλοκη μυστική έρευνα της μονάδας δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος του Ισραήλ και του FBI. O 39χρονος για τον οποίο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία ταυτότητας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ο υπαίτιος για τις πρόσφατες διαρροές των τραγουδιών της Μαντόνα.

Επισήμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει την πλήρη λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών που ενδέχεται να έχουν πέσει θύμα του χάκερ. Μια ιδιωτική εταιρεία ερευνών ανέφερε πάντως πως πρόσφατα είχε αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση διαρροής για λογαριασμό της Μαντόνα και πως όλο τον φάκελο με τα στοιχεία τα είχε παραδώσει στις αρχές του Ισραήλ μια και τα στοιχεία υπέδειξαν πολίτη της χώρας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια