8χρονη πέθανε την ώρα που τη βίαζε ο πατέρας της

8χρονη πέθανε την ώρα που τη βίαζε ο πατέρας της Facebook Twitter
15

 

8χρονη πέθανε την ώρα που τη βίαζε ο πατέρας της Facebook Twitter

Πατέρας 8χρονου κοριτσιού συνελήφθη στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ με την κατηγορία της δολοφονίας και του σοδομισμού της 8χρονης κόρης του.

Ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού Hiawatha Robinson συνελήφθη και κρατείται ενώ ο εισαγγελέας έδωσε τις σοκαριστικές πληροφορίες στους δημοσιογράφους, λέγοντας σύμφωνα με το CBS: «Τα γεγονότα δείχνουν πως την ώρα που συμμετείχε σε σοδομισμό πρώτου βαθμού, ο πατέρας του κοριτσιού προκάλεσε τον θάνατό του».

8χρονη πέθανε την ώρα που τη βίαζε ο πατέρας της Facebook Twitter

Η Hiawayi Robinson βρέθηκε νεκρή στις 18 Σεπτεμβρίου ενώ δυο ημέρες πριν είχε δηλωθεί από την οικογένεια της η εξαφάνιση της. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η ασφυξία.

 Κατά τη διάρκεια των ερευνών ο πατέρας της συμμετείχε στις έρευνες και μάλιστα δήλωνε ότι δεν θα σταματήσει να ψάχνει μέχρι να την βρει.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

10 σχόλια
Στην Αλαμπάμα ισχύει η θανατική ποινή για τους διαπράξαντες το έγκλημα του φόνου συν τουλάχιστον έναν από 18 επιβαρυντικούς παράγοντες που προβλέπει η νομοθεσία της πολιτείας, η οποία έχει τον υψηλότερο κατά κεφαλή δείκτη θανατικών ποινών στις ΗΠΑ. Η εκτέλεση γίνεται με ένεση, ενώ μέχρι το 2002 ίσχυε η ηλεκτρική καρέκλα. Με βάση τα παραπάνω, τα οποία έσπευσα να σταχυολογήσω από την Wikipedia μόλις διάβασα τι έκανε ο απίστευτος αυτός εγκληματίας, μάλλον τον περιμένει η ένεση σε κάποιο ψυγείο του Holman Correctional Facility, όπου εκτελούν τους θανατοποινίτες. Ο,τι και να λέμε εμείς εδώ, μάλλον πάει για την εσχάτη των ποινών.
Χωρις καμια απολυτως προθεση να υπερασπιστω ένα καθαρμα αλλα, παραλληλα, σοκαρισμενος με τις αβασανιστες αποψεις καποιων υπερ της θανατικης ποινης, θα τους συνιστουσα να μελετησουν τις θεσεις και επιχειρηματολογια της Διεθνους Αμνηστιας πανω στο μεγαλο αυτό θεμα. Πιστευω ότι μονο καλο θα τους κανει μια τετοια διευρυνση των οριζοντων τους.
Δεν ξέρω αν η θανατική ποινή ή η ισόβια φυλάκιση θα ήταν λύσεις.Το πρώτο σαφώς εγείρει ηθικά διλήμματα και το δεύτερο θα ηταν ανεπαρκές αν αναλογιστεί κανείς πως οι σημερινές φυλακές είναι μέρος αποκλεισμού και περιθωριοποίησης αντί για εκπαιδευτικά και σωφρονιστικά ιδρύματα με την κυριολεκτική έννοια. Κι ας είμαστε ειλιρκινείς.Είναι και ορισμένα μυαλά που απλά είναι αρρωστημένα και δεν φοβούνται τη φυλακή.Έχω ακούσει βέβαια και το άλλο. Να εφασρμοσθεί ακρωτηριασμός γεννητικών οργάνων σε όλους τους βιαστές ως ποινή!!!!!!Από τη μια θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι θα είχαν πολύ περισσότερη οργή και κυρίως.........ελεύθερα τα χέρια!
Μα, αν είναι δυνατόν!! Ποτέ δεν μπόρεσε να το χωρέσει ο νους μου, πως κάνεις τέτοια πράγματα στο ίδιο σου το σπλάχνο. Θα σε φροντίσουν καλά όταν θα μπείς στην φυλακή....
Αυτή τη νοοτροπία που έχουμε να περιμένουμε από τους κατάδικους της κοινωνίας μας να αποδώσουν δικαιοσύνη σε έναν άλλο κατάδικο είναι γελοία ! Άμα η ποινή του πχ είναι ισόβια ,ισόβια πρέπει να φάει δεν έχει δώρο μέσα στις τουαλέτες των φυλακών από άλλους εγκληματίες . Εαν πάλι πιστεύεις ότι δεν αποδόθηκε πλήρως η δικαιωσυνη με την ποινή που του επιβάλανε κανε διαμαρτυρία , δεν είναι δυνατόν σε μια σύγχρονη κοινωνία να σχολιάζουν "Θα σε φροντίσουν καλά όταν θα μπεις φυλακή" .
Παρόλα αυτά alyosha, δυστυχως πολύ πιθανόν θα εξακολουθεί να βρωμίζει με την παρουσία του την ανθρωπότητα ας ελπίσουμε όλοι μαζί να τον περιποιηθούν κατάλληλα στην φυλακή.
Δηλαδή αν ηταν σπλαχνο αλλου έχει διαφορα? Απο τη στιγμη που θα αποδειχθεί, με αδιάσειστη στοιχεια η ενοχή του, δεν του αξίζει τίποτα λιγοτερο απο θανατική ποινή.