Ανοιχτό το ενδεχόμενο για επίσκεψη Ομπάμα στην Κούβα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για επίσκεψη Ομπάμα στην Κούβα Facebook Twitter
3

Ανοιχτό αφήνει ο Λευκός Οίκος το ενδεχόμενο επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα στην Αβάνα μετά την ιστορική απόφαση για άρση του εμπάργκο και εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών που ανακοινώθηκε ταυτόχρονα χθες από τους δύο ηγέτες.

 «Εάν υπάρξει ευκαιρία να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος μια επίσκεψη, είμαι σίγουρος πως (ο Ομπάμα) δεν θα την αφήσεινα περάσει ανεκμετάλλευτη», είπε ο Τζος Έρνεστ, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Τόνισε επίσης ότι ο Λευκός Οίκος ελπίζει το Κογκρέσο να προχωρήσει σε μέτρα τα οποία θα καταστήσουν δυνατή την πλήρη άρση του εμπάργκο που επιβάλλει η Ουάσινγκτον στην Αβάνα πριν ο Ομπάμα αποχωρήσει από την προεδρία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Τι κρίμα...αν ένας τόπος στον πλανήτη είχε μείνει ανέγγιχτος απο την κατάρα του δυτικού πολιτισμού αυτός ειναι η Κούβα. Ένας ευλογημένος τόπος, ένα παγκόσμιο φαινόμενο μακρία απο την υστερία του καταναλωτισμού και του πρόζακ. Η παγκόσμια μόλυνση ειναι πολύ ισχυρή και δυστυχώς εξαπλώνεται και στους υγιείς ιστούς...
Τους Κοθνανούς τους ρωτήσατε;Γιατί αυτοί αναγκάζονται να ζουν με τους περιορισμούς στην ελευθερία και στα ατομικά τους δικαιώμτα που τους επιβάλλει η δικτατορία των Καστρο.Είναι εύκολο γι'αυτούς που βρίσκονται εκτός να αναπολούν τον ρομαντισμό της κομμουνιστικης ΚούβαςΑυτό βέβαια αλλαζει αν εκτός από ένα ωραίο ταξιδάκι εκεί αναγκαστείς να τα έχεις όλα αυτά στην καθημερινότητα σου.