Βερολίνο: Διάσημο γκράφιτι «εξαφανίστηκε» σε μία νύχτα

Βερολίνο: Διάσημο γκράφιτι «εξαφανίστηκε» σε μία νύχτα Facebook Twitter
1

 

Βερολίνο: Διάσημο γκράφιτι «εξαφανίστηκε» σε μία νύχτα Facebook Twitter

Υπό τα βλέμματα αποσβολωμένων Βερολινέζων δύο φορτηγά-γερανοί κάλυψαν της 11ης προς την 12η Δεκεμβρίου, με μαύρο χρώμα τα δύο τεράστια γκράφιτι που δημιουργήθηκαν από τον Ιταλό καλλιτέχνη Blu, και ήταν διάσημα στη γερμανική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει το σάιτ Kombini, τα έργα ήταν ζωγραφισμένα στην περιοχή του Kreuzberg, όπου ένα μεγάλο κατασκευαστικό έργο είναι υπό κατασκευή.

Εκεί πρόκειται να κατασκευαστούν 250 διαμερίσματα, και ένα τεράστιο σούπερ μάρκετ, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην περιοχή.

Το ερώτημα που ανέκυψε μετά την καταστροφή του έργου είναι αν έγινε από το δήμο ή από την κατασκευαστική εταιρεία και αυτό ήταν το θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα. Το μόνο που έμεινε στον τοίχο από το έργο του Blu ήταν ένα χέρι με υψωμένο το δάχτυλο και δύο λέξεις: «Η πόλη σας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια