Εκατοντάδες διαδηλωτές για το πορνό και τις στάσεις που απαγορεύτηκαν στην Βρετανία

Εκατοντάδες διαδηλωτές για το πορνό και τις στάσεις που απαγορεύτηκαν στην Βρετανία Facebook Twitter
19

Εκατοντάδες διαδηλωτές βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο και κάθονται ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, φωνάζοντας συνθήματα για το ελεύθερο και χωρίς λογοκρισία πορνό.

Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν ραντεβού μέσα από το ίντερνετ, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν στην πρόσφατη απόφαση της 

κυβέρνησης να απαγορεύσει συγκεκριμένες στάσεις στις πορνογραφικές ταινίες και τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν παράλληλα να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για face-sitting, ενώ θα τραγουδούν το «Sit on my face» των Monty Python.

Εκατοντάδες διαδηλωτές για το πορνό και τις στάσεις που απαγορεύτηκαν στην Βρετανία Facebook Twitter

Οι συγκεκριμένες στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που απαγορεύτηκαν είναι μεταξύ άλλων το Spanking, το επιθετικό μαστίγωμα, η βίαιη διείσδυση , ο εξευτελισμός, η ουρολαγνεία, η γυναικεία εκσπερμάτιση και το Facesitting στο οποίο επιδίδονται αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές.

Ο νέος νόμος αφορά στο πορνογραφικό υλικό που δημιουργείται αποκλειστικά εντός των βρετανικών συνόρων, ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση ανεξάρτητων BDSM παραγωγών, και αρκετών camgirls.

19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Εγω παλι πολύ θα ηθελα να ξερω τον λογο για τον οποιο η κυβερνηση ανακατευεται στις στασεις που επιτρεπεται να παιρνουν οι πορνοσταρ.. Αυτα που ειναι ακραια SM, ας πουμε οτι το κατανοουμε, γιατι εχουμε χρηση βιας - παρολο που παντα λεω, πως οτι αρεσει και στους δυο δεν ειναι διαστροφή-καποια ομως ειναι εντελως ανεξηγητα οπως η "γυναικεια εκσπερματιση" (ατυχης ο ορος, αν με ρωτατε) ή το facesitting κα που δεν υποδηλωνουν βια, μονο αγαπη και ευχαριστηση. Με ποιο δικαιωμα ανακατευεται σ αυτα η κυβερνηση? Δεν νομιζω να ειναι και πολυ δημοκρατικο αυτο. Στο τελος θα επιτρεπουν μονο την ιεραπποστολικη σταση? Μυριζομαι εμπλοκη της Εκκλησιας.. λετε γι αυτο οι συναντησεις του Πάπα? θυμηθηκα που διαμαρτυρονταν οι Femen για την συμμετοχη του σε πολιτικα Συμβουλια.
Φίλη (φίλε), το ξύλο και τις βίαιες - σαδιστικές, βάρβαρες πρακτικές του αντρικού προτύπου (κυρίως) προς το γυναικείο, τις βλέπουν όλο και περισσότερα παιδιά και αναπτύσσουν πρότυπα συμπεριφοράς. Όλο και πιό πολύ η νέα γενιά αντιλαμβάνεται οτι πρέπει να πονέσεις ή να νοιώσεις πόνο και ταπείνωση για να απολαυσεις στο σέξ. Θα σου φανεί παράξενο αλλά είναι οι politically correct που εναντιόνωνται στις πρακτικές αυτές της βιομηχανίας του πορνό, η οποία για να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της τραβάει στα άκρα το "θέαμα".
Μα ρε φιλε "τσοφλι" δεν διαβασες το σχολιο μου? ειπα οτι οσα εχουν χρηση βιας ειναι κατανοητα, αλλα συμπεριλαμβανουν κι αλλα στη λιστα τους οι κυβερνητικοι που δεν ειναι βιαια. Για μενα αυτο δηλωνει πουριτανισμο καθαρα, σε μια χωρα που θεωρειται απο τις πιο προοδευτικες του κοσμου, σε θεματα χειραφετησης και δικαιωματων LGBT,φεμινισμου, ανθρωπινων δικαιωματων γενικοτερα κτλ