Πρώτος νεκρός στη Γάζα μετά την ανακωχή

Πρώτος νεκρός στη Γάζα μετά την ανακωχή Facebook Twitter
1

Νεκρός από ισραηλινά πυρά είναι ένας 32χρονος αγρότης από την Παλαιστίνη ο οποίος πυροβολήθηκε κοντά στα σύνορα Ισραήλ και Γάζας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα πυροβολήθηκε ενώ κυνηγούσε πουλιά στην περιοχή. Ο 32χρονος βρέθηκε νεκρός με τα τραύματά του να υποδεικνύουν πως δέχτηκε σφαίρα στην πλάτη. Ο θάνατος αυτός αναφέρεται ως ο πρώτο μετά τη διμερή συμφωνία για εκεχειρία που έγινε πριν από περίπου δύο μήνες. 

Ωστόσο το περιστατικό συνέβη σε μια κρίσιμη περίοδο για τις σχέσεις Παλαιστίνης και Ισραήλ μετά και την πρόσφατη ένοπλη επίθεση σε συναγωγή της ανατολικής Ιερουσαλήμ, όπου τέσσερις Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε πως το Τελ Αβίβ θα απαντήσει σκληρά, διατάζοντας παράλληλα την κατεδάφιση των σπιτιών των δυο παλαιστίνιων δραστών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια