Απεργία την Πρωτομαγιά

H Stephanie Lees αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την ευθανασία του αγαπημένου της αλόγου

H Stephanie Lees αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την ευθανασία του αγαπημένου της αλόγου Facebook Twitter
2


Η 42χρονη Stephanie Lees από το Μπάρνσλεϊ στο Νότιο Γιορκσάιρ, είχε τον Jake για πάνω από 10 χρόνια. Το αγαπημένο της άλογο τραυματίστηκε σοβαρά πριν από 18 μήνες και από τότε δεν μπόρεσε να το ιππεύσει ξανά. Aν και αφιέρωσε όλο της τον χρόνο στην φροντίδα του, η κατάσταση του Jake δεν βελτιώθηκε και πριν από λίγες μέρες του έγινε ευθανασία. Η ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία συνέβη την επόμενη μέρα.

H Stephanie Lees αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την ευθανασία του αγαπημένου της αλόγου Facebook Twitter

Η Stephanie βρέθηκε νεκρή στον στάβλο του Jake, κρατώντας μια τούφα από την χαίτη του. Την νεκρή γυναίκα εντόπισαν στο σημείο δύο φίλες της με τις οποίες είχε κανονίσει να κάνει ιππασία εκείνη την ημέρα. Η μια από αυτές ανέφερε πως την έψαχναν και πήγαν μέχρι το στάβλο πιστεύοντας πως θα την έβρισκαν εκεί, όπου είχε άλλωστε ξοδέψει τους τελευταίους μήνες.

H Stephanie Lees αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε την ευθανασία του αγαπημένου της αλόγου Facebook Twitter

Οι γονείς της γυναίκας δεν γνώριζαν πως στο αγαπημένο της άλογο είχε γίνει ευθανασία και όταν η αστυνομία βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού τους το πρώτο σοκ, διαδέχτηκε το πολύ μεγαλύτερο της αυτοκτονίας της κόρης τους. Φίλοι, συγγενείς και σύντροφοι στις ιππικές εξορμήσεις και τους αγώνες, ανέφεραν πως η Stephanie και ο Jake είχαν αναπτύξει έναν πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και πως η πρώτη ήταν παθιασμένη με την ιππασία. Όπως αναφέρει η Daily Mail όλοι θεωρούν πως η απώλεια του αλόγου ήταν κάτι που η 42χρονη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί συναισθηματικά και πως η κίνησή της έκρυβε ένα βαρύ πένθος για το θάνατό του. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και τοξικολογικής εξέτασης που θα δείξουν πως η γυναίκα αφαίρεσε τη ζωή της.

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ