Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα Facebook Twitter
0

Νεκρή βρέθηκε τελικά η Μις Ονδούρα, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη λίγο πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για την ανάδειξη της Μις Κόσμος στις 14 Δεκεμβρίου. Η 19χρονη Μαρία Χοσέ Αλβαράδο Μουνιόθ και η 23χρονη αδελφή της βρέθηκαν νεκρές κοντά  στον ποταμό Aguagua, στο χωριό Cablotales..

Η τελευταία φορά που είδαν και τις δύο, ήταν την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που έφευγαν από ένα πάρτι.  Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης και ο συνεργός του προσπάθησαν να κρύψουν τις σορούς. Η αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει τον σύντροφο της αδερφής της, μαζί με έναν ιδιοκτήτη ενός σπα και άλλα δύο άτομα.

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα Facebook Twitter
Ο φίλος της 23χρονης, Plutarco Antonio Ruiz

Η οικογένεια των δύο κοριτσιών είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους στην αστυνομία το περασμένο Σάββατο. Η αστυνομία ήταν αρχικά αισιόδοξη ότι οι δυο κοπέλες ήταν ζωντανές αφού κανείς δεν είχε ζητήσει λύτρα μετά την απαγωγή τους.

Η Ονδούρα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό δολοφονιών στον κόσμο, αφού δολοφονούνται 90 άνθρωποι ανά 100 χιλιάδες. Στη Σάντα Μπάρμπαρα, την περιοχή που βρέθηκαν νεκρές οι δυο αδελφές, το ποσοστό των δολοφονιών είναι 83 στις 10 χιλιάδες. Η χώρα είναι το μεγαλύτερο πέρασμα κοκαίνης στην Αμερική.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM