Νέος αποκεφαλισμός Αμερικανού από τους τζιχαντιστές

Νέος αποκεφαλισμός Αμερικανού από τους τζιχαντιστές Facebook Twitter
0

Βίντεο με το αποκεφαλισμένο πτώμα του αμερικανού ομήρου των τζιχαντιστών δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Κυριακής.

Πρόκειται για τον 26χρονο Πίτερ Κέσινγκ ο οποίος είχε πρωτοεμφανιστεί στο προηγούμενο βίντεο του αποκεφαλισμού του βρετανού Άλαν Χένινγκ στις 3 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο ίδιο βίντεο υπάρχουν και εκτελέσεις Σύριων αξιωματικών από τους τζιχαντιστές. Ο 26χρονος από την Ιντιάνα, είχε απαχθεί πριν από έναν χρόνο κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην πόλη Ντέιρ Εζούρ ως μέλος της ανθρωπιστικής οργάνωσης SERA.

«Eδώ είναι ο Πίτερ Κέσινγκ, ένας αμερικανός πολίτης της χώρας σου. Ο Πίτερ που πολέμησε κατά των Μουσουλμάνων στο Ιράκ υπηρετούσε ως στρατιώτης στον αμερικανικό στρατό αλλά τώρα δεν μπορεί να πει πολλά, Μίλησαν εκ μέρους του οι προηγούμενοι συγκρατούμενοί του» αναφέρει ο μασκοφόρος άνδρας που στο βίντεο βρίσκεται δίπλα από το πτώμα του αμερικανού. Στο βίντεο δεν παρουσιάζεται η εκτέλεση του αμερικανού, παρά μόνον ένα πλάνο με το κομμένο κεφάλι που αναφέρεται από τον εκτελεστή πως του ανήκει.

Νέος αποκεφαλισμός Αμερικανού από τους τζιχαντιστές Facebook Twitter

Από τον περασμένο Αύγουστο οι τζιχαντιστές έχουν εκτελέσει ακόμη τέσσερις Δυτικούς ομήρους που κρατούσαν. Ο 26χρονος ήταν βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, και είχε σύμφωνα με τους γονείς του ασπαστεί το Ισλάμ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ