ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γουρούνι κατασπάραξε 2χρονο αγόρι

Γουρούνι κατασπάραξε 2χρονο αγόρι Facebook Twitter
15

Ο δύο ετών Wei Tsao, έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας.  Όταν ο μικρός απομακρύνθηκε χωρίς να να γίνει αντιληπτός από τους γονείς του πλησίασε  κοντά στο σημείο που ήταν τα γουρούνια της μικρής τους φάρμας. Ένα θηλυκό γουρούνι που πρόσφατα είχε γεννήσει επιτέθηκε στον μικρό στην προσπάθειά του να προστατέψει τα μωρά του.

Το γουρούνι σκότωσε το δίχρονο αγόρι ακαριαία και στη συνέχεια άρχισε να το τρώει προτού οι γονείς προλάβουν να το αντιληφθούν και να αντιδράσουν.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές των γονιών του μικρού, έσπευσαν στο σημείο και ακινητοποίησαν το ζώο δένοντας το σε ένα δέντρο. Στη συνέχεια το σκότωσαν και άνοιξαν το στομάχι του, βρίσκοντας μέσα του θραύσματα του κρανίου και μέλη του παιδιού, τα οποία παρέθεσαν στις αρχές για να αποδείξουν την ιστορία που έμοιαζε απίστευτη.

15

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ