Ενεργή και πάλι η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ

Ενεργή και πάλι η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά μετά το τραγικό ατύχημα του παγκόσμιου πρωταθλητή, θαυμαστές και φίλοι είδαν σήμερα ενεργή την προσωπική ιστοσελίδα του Σουμάχερ (www.michael-schumacher.de).

H οικογένεια του αποφάσισε να ενεργοποιήσει την ιστοσελίδα, καθώς θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει, μέσω μηνύματος, τους χιλιάδες φίλους, που συνεχίζουν, έως και σήμερα, να εύχονται για την ανάρρωση του.

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε δεν είναι τυχαία, αφού πριν από ακριβώς 20 χρόνια ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 είχε κατακτήσει, σε ηλικία 25 ετών, τον πρώτο του τίτλο με τα χρώματα της Benetton.


Η ιστοσελίδα προσφέρει πολλές εικόνες και κείμενα σχετικά με την καριέρα του «Σούμι» αλλά και μια σελίδα για τους οπαδούς του, όπου μπορούν να δημοσιεύσουν μηνύματα στο Twitter. «Ελπίζουμε να δώσουμε χώρο σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, των οποίων η συμπάθεια ήταν αμείωτη μετά το ατύχημά του» δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας του, η Σαμπίν Κεμ.

Η είδηση για το ατύχημα του Γερμανού πιλότου, τον Δεκέμβριο του 2013, την ώρα που έκανε σκι στις Άλπεις, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση. Ο Μίκαελ Σουμάχερ αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και μετά σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λωζάννη. Πριν απο περιπου δύο μήνες επέστρεψε στο σπίτι του, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την θεραπεία του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Αθλητισμός / Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την περυσινή πορεία του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο YouTube
LIFO NEWSROOM
Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Αθλητισμός / Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Η ήττα σηματοδοτεί τη δεύτερη διαδοχική απώλεια του Κυπέλλου για τη Σίτι, ενώ για την Κρίσταλ Πάλας αποτελεί μια ιστορική επιτυχία που τη φέρνει για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια
LIFO NEWSROOM
Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM