Final 4 Euroleague LIVE

11 παιδιά νεκρά στο λουτρό αίματος στη Συρία

11 παιδιά νεκρά στο λουτρό αίματος στη Συρία Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 25 άμαχοι, σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου μετά από αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε ο συριακός στρατός εναντίον δύο περιοχών που ελέγχονται από τους αντάρτες στην επαρχία Χομς της κεντρικής Συρίας Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH) ανάμεσα στα θύματα είναι και 11 παιδιά.

Οι νεκροί στην πόλη Ταλμπίσε είναι 18 με 16 από αυτούς να είναι μέλη της ίδιας οικογένειας (10 παιδιά και τρεις γυναίκες). Έξι ενήλικες και ένα παιδί είναι επίσης νεκροί από τις επιδρομές στην συνοικία Ουάερ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών στη Χομς.

Το Παρατηρητήριο που έχει έδρα το Λονδίνο, ενημερώνεται πρωτίστως από ομάδες ακτιβιστών που βρίσκονται στη Συρία και οι πληροφορίες που μεταδίδει δεν είναι επισήμως επιβεβαιωμένες.

Σημειώνεται ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις του Άσαντ συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις τους τις τελευταίες μέρες, εκμεταλλευόμενοι τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς κατά των τζιχαντιστών και το "κενό εξουσίας" που δημιουργείται.

0

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Διεθνή / Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Υποθέσεων Αιχμαλώτων Χούτι δήλωσε την Παρασκευή ότι η ομάδα θα απελευθερώσει περισσότερους από 100 κρατούμενους σε «μια μονομερή ανθρωπιστική πρωτοβουλία»
NEWSROOM