Δραματική διάσωση 3χρονου παιδιού που έπεσε στο κλουβί ιαγουάρων

Δραματική διάσωση 3χρονου παιδιού που έπεσε στο κλουβί ιαγουάρων Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
0

Στο νοσοκομείο με σοβαρές κακώσεις στο κρανίο και εκτεταμένα τραύματα στο σώμα νοσηλεύεται ένα τρίχρονο αγόρι μετά από ένα σοκαριστικό περιστατικό στο ζωολογικό κήπο του Αρκάνσας.

Το παιδί το οποίο συνοδευόταν από τον παππού του, έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων στον περιφραγμένο χώρο των ιαγουάρων οι οποίοι αμέσως κινήθηκαν προς το μέρος του. Οι επισκέπτες παρακολουθούσαν έντρομοι ενώ το προσωπικό του Ζωολογικού κήπου αρχικά προσπάθησε με πυροσβεστήρες να απομακρύνει τα αιλουροειδή έως ότου μπορέσει κάποιον να εισέλθει και να απομακρύνει το παιδί.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Παραμένει ακόμη ανεξακρίβωτο αν τα τραύματα του προκλήθηκαν από την πτώση ή από τους ιαγουάρους ενώ έχει διαταχθεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM