Τέσσερις νέοι μαζικοί τάφοι στο Μεξικό

Τέσσερις νέοι μαζικοί τάφοι στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Τέσσερις νέοι μαζικοί τάφοι ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό μετά από υπόδειξη 4 νέων συλληφθέντων για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και 15 ημέρες εξαφανίστηκαν 43 φοιτητές μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Μέχρι στιγμής 34 άτομα έχουν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση αυτή που προκαλεί αγανάκτηση στο Μεξικό.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και άλλοι τάφοι είχαν ανακαλυφθεί με 28 σορούς, η αναγνώριση των οποίων δεν έχει γίνει ακόμη.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν αναφέρει ότι η αστυνομία είχε μετά τη διαδήλωση φορτώσει σε αυτοκίνητα τους φοιτητές με τη βοήθεια μελών συμμοριών ναρκεμπόρων και τους οδήγησε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα για την εμπλοκή προσώπων, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος, η σύζυγός του και ο διευθυντής της δημοτικής υπηρεσίας ασφαλείας που αναζητούνται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM