Ντεπαρντιέ: Ήμουν ζιγκολό, έκλεβα μέχρι και πτώματα

Ντεπαρντιέ: Ήμουν ζιγκολό, έκλεβα μέχρι και πτώματα Facebook Twitter
10

Ντεπαρντιέ: Ήμουν ζιγκολό, έκλεβα μέχρι και πτώματα Facebook Twitter
Τα άγρια χρόνια
 

Σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για τη ζωή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ μέσα από την αυτοβιογραφία του με τίτλο:  «Και κάπως έτσι συνέβη».

Ο ηθοποιός αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στην απόρριψη που βίωσε από τον πατέρα του, στις οικονομικές δυσκολίες και στις κλεψιές που έκανε για να επιβιώσει. Γεγονός που τον οδήγησε στη φυλακή όταν ήταν μόλις 16 χρόνων, καθώς είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο.

Δεν διστάζει δε να αποκαλύψει ότι σε ηλικία 10 ετών και μοιάζοντας με 15, κατάλαβε πως οι άνδρες ελκύονταν από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να του ζητάνε σεξ και εκείνος χρήματα ως αντάλλαγμα.

Ή ακόμη να αποκαλύψει ότι βοήθησε κάποτε έναν άνδρα να ξεθάψει δυο πτώματα για να κλέψουν τα παπούτσια και τα κοσμήματα των νεκρών. 

Όπως δε σημειώνει, ήταν παρών στον Μάη του ΄68, όχι για να διαδηλώσει αλλά για να κλέψει πορτοφόλια και ρολόγια από τους φοιτητές που διαδήλωσαν.

Ο Ντεπαρντιέ ομολογεί επίσης ότι δεν μπόρεσε ποτέ να πει στα παιδιά του «σ’αγαπώ», ρίχνοντας το φταίξιμο στο δικό του πατέρα, Ντεντέ, λόγω των άσχημων παιδικών χρόνων που πέρασε. «Ξέρω πώς να λέω τα λόγια των άλλων, αλλά όταν πρόκειται για τα δικά μου, εγώ είμαι ο γιος του Ντεντέ», γράφει.

Ντεπαρντιέ: Ήμουν ζιγκολό, έκλεβα μέχρι και πτώματα Facebook Twitter
Γυμνός, στο ρόλο του Στρως-Καν, για την ταινία του Abel Ferrara "Welcome to New York"

Πάντως τώρα φαίνεται να έχει βρει μια αδελφή ψυχή στο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν: "Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2008, και αμέσως δέσαμε, επειδή είχαμε πολλά κοινά. Νομίζω ότι αναγνώρισε σε μένα την χούλιγκαν πλευρά μου. Το γεγονός ότι με είχαν μαζέψει από το πεζοδρόμιο λιώμα. Όπως και σε μένα, έτσι και σε εκείνον κανένας δεν θα στοιχημάτιζε ούτε δεκάρα πάνω μας, όταν ήμασταν σε ηλικία 15 ετών. Μιλάμε συχνά με τον Πούτιν. Μιλάω, κάποιος τα μεταφράζει στα Ρώσικα, και τα στέλνει στον Βλαντιμίρ. Του στέλνω γράμματα που μιλάνε για τα πάντα. Τον διασκεδάζουν και μου απαντάει", σημειώνει.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όπωs είχε πεί ήδη προ 10ετίαs o (αξιόλογοs και μακαρίτηs) γιόs του Depardieu, o Guillaume, στο δικό του βιβλίο (Tout donner), πολλά απ'αυτά που λέει ο πατέραs του είναι "flou artistique".Μια υπέροχη γαλλική φράση που λέει πολλά. Eπίσηs είχε εύστοχα αναφέρει πώs "ό,τι κάνω* το κάνει κι ο πατέραs μου με χρονοκαθυστέρηση για να τραβήξει την προσοχή".[*εννοούσε τα ατυχήματα με μηχανή, τα νοσοκομεία, τα ναρκωτικά κλπ.]Με την διαύγεια που βλέπει κανείs τα πράγματα με ορίζοντα μια (περασμένη) δεκαετία, πράγματι στο βιβλίο του Guillaume αναφερόταν στο ζιγκολι-λίκι που είχε προβεί ο γιόs ωs νεαρόs (με μεγαλύτερες γυναίκεs και με κάποιουs άντρεs) για να εξασφαλίσει την ανεξαρτησία του στο Παρίσι μακριά από την πατρική στέγη, καθώs και στιs μικροκλοπέs του για λόγουs "επανάστασηs χωρίs αιτία". Τι συμπέρασμα να βγάλει κανείs, με βάσει τα παραπάνω γραφόμενα και τα γεγονότα, ο θεόs κι η ψυχή τουs, το αφήνω σε σαs. Οπωσδήποτε ο πατέραs πήρε την σοβαρή κατρακύλα μετά το χαμό του γιού, εκλαμβάνονταs το ίσωs ωs Νέμεση (αυτοκαταστρέφεται εδώ και 6-7 χρόνια). Και κυρίωs o άνθρωποs (o Gege) είναι έναs βαρύτατα αλκοολικόs που πνίγει τιs προσωπικέs του αποτυχίεs στο οινόπνευμα (κάτι που φαίνεται από την εξομολογητική του δήλωση σχετικά με την αγάπη που -ΔΕΝ- έδειξε προs τα παιδιά του αλλά και τιs μαρτυρίεs των ίδιων των παιδιών του, του Guillaume και τηs Julie) Αν κάποιοs θέλει να δει την τρομερή εγωμανία του Gerard, και ξέρει λίγα γαλλικά, μπορεί να τσεκάρει την βράβευση τηs Julie με Cesar στο Youtube…όπου ξεφυτρώνει ο Gerard στην σκηνή και κλέβει τα φώτα τηs δημοσιότηταs ενώ βραβεύουν την…κόρη!**Να κάνω μια υποσημείωση για το ξεκάθαρο/ακριβέs του πράγματοs: O Gerard την εποχή του Cyrano (όπου διεκδικούσε το Oscar πρώτου ανδρικού) είχει παραχωρήσει μια συνέντευξη σε αμερικάνικο μέσο όπου μίλαγε για την αλήτικη εφηβεία του και όπου για να "χρωματίσει" τα όσα είχει ζήσει είχε αναφέρει ότι είχε assisté σε έναν βιασμό. Τώρα το γαλλικό ρήμα assister μπορεί να μεταφραστεί είτε ωs witness (είμαι μάρτυραs) είτε ωs help (βοηθώ). Ο ίδιοs ξεκάθαρα εννοούσε το πρώτο, αν κάποιοs παρακολουθούσε τα συμφραζόμενα, όμωs μεταφράστηκε (και παίχτηκε κατά κόρον, γιατί άραγε??) ωs το δεύτερο την εποχή εκείνη και φυσικά του στέρησε το politically correct χρυσό αγαλματίδιο (για το οποίο , για όσουs τυχόν δεν το γνωρίζουν, ψηφίζουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντεs τηs βιομηχανίαs του Χόλλυγουντ, εν προκειμένω οι συνάδελφοί του ηθοποιοί νικητέs κι υποψήφιοι βραβείου Όσκαρ προηγούμενων ετών, και όχι η ένωση κριτικών ξένου τύπου όπωs για τα Golden Globes…….)
Ευχαρίστωs να την αποδεχθώ κ.Τσαγκαρουσιάνο! (άλλωστε γράφω ούτωs ή άλλωs, αν και στην αγγλική). Μπορείτε να με βρείτε στο email μου που έχω καταχωρημένο και θα χαρώ να "συνομιλήσουμε".
15χρονο να φαίνεται για 19χρονο εντάξει.10χρονο να φαίνεται για 15χρονο και μάλιστα για βαρβάτο 15χρονο που να τρελαίνει τους άντρες και να το πληρώνουν ώστε να τους πηδά, δε γίνεται.Άσε μας βρε Ντεπαρντιέ που όταν ήσουν στο δημοτικό σε πλήρωναν οι άντρες για να τους κάνεις σεξ.Ποιος ξέρει τι περιστατικό θα έγινε μια φορά με κανέναν παλαβό και την τρίχα την έκανε τριχιά. Βέβαια από τη στιγμή δεν έχουμε διαβάσει το βιβλίο να δούμε σε τι ύφος τα λέει και τι άλλο λέει τον αδικούμε.
Πριν απο καμμια εικοσαρια χρονια ετυχε να συμφαγω με μια μεγαλη παρεα πραγματικων διανοουμενων και επιστημονων στο Παρισι.Οταν η συζητηση ηλθε σε θεματα τεχνης,θεατρου και κινηματογραφου,ειπα,μεταξυ αλλων,οτι θεωρω τον Ντεπαρντιε πραγματικα σπουδαιο ηθοποιο.Η μαλλον 'ψυχρη' αντιδραση των περισσοτερων συνδαιτημονων με παραξενεψε,αφου περιμενα,ως Γαλλοι,να "κολακευθουν".Μετα το δειπνο ρωτησα εναν απο τους Γαλλους "στενους γνωστους μου"αν ειχα δικιο,η αν το φανταστηκα.Η απαντηση του ηταν απροσδοκητη.Διοτι μου ειπε οτι σωστα το αντιληφθηκα,αλλα η αντδραση τους δεν αφορουσε στον ηθοποιο Ντεπαρντιε,αλλα στον "ανθρωπο".Και χρησιμοποιησε δυο-τρεις "βαρυτατους"χαρακτηρισμους γι'αυτον.Για να ειμαι ειλικρινης θεωρησα την αντιδραση του "υπερβολικη",για να μην πω εντελως αδικη.Τα χρονια περασαν γρηγορα,Και ηλθε το "πληρωμα του χρονου",οπου στην γνωστοποιηση των "πολιτικων πεποιθησεων"του κ.Ντεπαρντιε,και στα "πεπραγμενα"του των τελευταιων ετων, προστεθηκαν και οι παραπανω "εξομολογησεις"του.Ετσι η "εικονα"του εγινε πληρης,και εντελως"συγκεκριμενη".Μονον που ,δυστυχως,ο προαναφερθεις Γαλλος γνωστος μου εχει εγκαταλειψει,απο ετων,τον ματαιο τουτο κοσμο.Και δεν μπορω καν να του ζητησω συγγνωμην διοτι δεν τον πιστεψα....
Παρόμοιες ιστορίες είχαν βγει και την εποχή του Green Card (τότε απορρίφθηκε η υποψηφιότητά του για οσκαρ λόγω του ότι ήταν κακό παιδί στα νειάτα του) και όλοι οι Γάλλοι χαχάνιζαν ειρωνικά με τον αμερικανικό ψευτοπουριτανισμό.Τότε είχε κερδίσει το (προοδευτικότερο) Golden globe.Τώρα ότι μίλησες για τέχνη στο Παρίσι και αναφέρθηκες στον Depardieu και περίμενες και να κολακευθούν, τι να πω.