Σκότωσε τον φίλο του γιατί έκανε "Poke" στην κοπέλα του

Σκότωσε τον φίλο του γιατί έκανε "Poke" στην κοπέλα του Facebook Twitter
0

Με 4 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας άνδρας που σκότωσε τον φίλο του γιατί έκανε "Poke" (το γνωστό και ως σκούντηγμα) στην κοπέλα του.

Ο Scott Humphrey χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές τον Richard Rovetto μέσα σε ένα ταξί καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους  στο Top Valley του Nottingham.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο 27χρονος Humphrey, θυμωμένος ρώτησε τον φίλο του "Αν είσαι όπως λες καλός φίλος γιατί έκανες poke στην κοπέλα μου;" Ο Richard Rovetto είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν η φίλη του. Η λογομαχία έγινε πιο έντονη και ο Humphrey, προκάλεσε σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι του φίλου του.  Βγαίνοντας από το ταξί ο 27χρονος έδωσε το μοιραίο χτύπημα, σπρώχνοντάς τον Richard Rovetto στο πεζοδρόμιο.

Ο άτυχος 29χρονος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και πέθανε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα, ενώ ο 27χρονος ομολόγησε την ανθρωποκτονία και φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες.

Το εικονικό «poke» στο Facebook θεωρείται συχνά ως ένας τρόπος φλερτ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM