Άγριο ξύλο μεταξύ του Μίκυ και της Μίνι και ενός περαστικού

Άγριο ξύλο μεταξύ του Μίκυ και της Μίνι και ενός περαστικού Facebook Twitter
1

Οπωσδήποτε το παρακάτω θέαμα δεν το βλέπεις κάθε μέρα: τον Μίκυ και τη Μίνι να έχουν εμπλακεί σε άγριο καβγά με ένα περαστικό σε κεντρική πλατεία της Μαδρίτης. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν. Μετά το ξύλο, ο Μίκυ αποχώρησε με "ανοιγμένη" μύτη.

Στο βίντεο φαίνεται ο "Μίκυ" να γρονθοκοπά τον περιστατικό, ο οποίος νωρίτερα τον είχε αρπάξει από τον λαιμό, ενώ η "Μίνι" φώναζε και του τραβούσε τα ρούχα ενώ παράλληλα τον έσπρωχνε.

 

Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκαν ελεύθεροι. Το περιστατικό έλαβε δημοσιότητα στην Ισπανία και φαίνεται ότι έβαλε σε μπελάδες τον Φάτζιο και την Τιτσιάνα, τον Μίκυ και τη Μίνι αντίστοιχα, οι οποίοι δεν έχουν σχετική άδεια από την Ντίσνεϋ για το σκετσάκι και απειλούνται με μηνύσεις από αντιπρόσωπους της εταιρείας αν το επαναλάβουν ξανά.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο καθώς ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε γίνει και στη Ρωσία όταν μία ομάδα ατόμων που ήταν ντυμένα με στολές καρτούν, μεταξύ τους ο Μίκι και ο Μπομπ Σφουγγαράκης, είχαν επιτεθεί σε έναν οδηγό αυτοκινήτου με τον οποίο φαίνεται ότι υπήρχε μια λογομαχία.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM