Aποζημίωση ρεκόρ σε καθηγητή για όσα τράβηξε από τους μαθητές

Aποζημίωση ρεκόρ σε καθηγητή για όσα τράβηξε από τους μαθητές Facebook Twitter
8

 

Aποζημίωση ρεκόρ σε καθηγητή για όσα τράβηξε από τους μαθητές Facebook Twitter

Με το ποσό των 770 χιλιάδων δολαρίων Αυστραλίας αποζημιώθηκε εκπαιδευτικός για όσα τράβηξε από τους μαθητές του, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η ψυχική του υγεία.

Πρόκειται για τον καθηγητή Πίτερ Δούλη, ο οποίος για έξι χρόνια που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο Werribee Secondary College, αντιμετώπισε ακραίες καταστάσεις από τους μαθητές.


Το δικαστήριο αποφάσισε ότι τόσο η διεύθυνση, όσο και το υπουργείο αμέλησαν το καθήκον τους να διασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον για τον καθηγητή.

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

8 σχόλια
Επιτέλους. Πολύ σωστή απόφαση. Έχω βαρεθεί να ακούω καταστάσεις σε σχολεία όπου με τη δικαιολογία ότι παιρνάνε την εφηβεία κάποιοι, θα πρέπει οι καθηγητές να υπὀκεινται τα πάνδεινα.
Ενώ αν ήταν στην Ελλάδα θα άκουγε την επική φράση: "είναι δουλειά σου να τους υφίστασαι!!!... μη μιλάς! Έχεις τρεις μήνες διακοπές, στις 2 είσαι σπίτι και παίρνεις ένα σωρό λεφτά (...) για να κάθεσαι, τεμπέλη!"