Βρετανίδα σε ομηρία από την οικογένειά της προκειμένου να θεραπευτεί η ομοφυλοφιλία της

Βρετανίδα σε ομηρία από την οικογένειά της προκειμένου να θεραπευτεί η ομοφυλοφιλία της Facebook Twitter
10

Η Βρετανίδα ομοφυλόφιλη ακτιβίστρια υπέρ των LGBT δικαιωμάτων στην φωτογραφία ονομάζεται Christina Fonthes και είναι 27 ετών. Σύμφωνα με της πληροφορίες της Τelegraph η νεαρή κοπέλα ζει έναν εφιάλτη που έχει προκαλέσει η ίδια της η οικογένεια.

Ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στην Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό από όπου και κατάγεται, η μητέρα της έκλεψε το διαβατήριο της και την εμποδίζει να επιστρέψει στη Βρετανία. 

Όλα ξεκίνησαν να γίνονται γνωστά έπειτα από την έκκληση βοήθειας που έκανε η 27χρονη μέσω Twitter στην οποία ζητούσε από τους φίλους και συναδέλφους να συνδράμουν στην απελευθέρωσή της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων έχουν επικοινωνήσει μαζί της, η κοπέλα οδηγήθηκε από τους γονείς της σε κάποιον οργανισμό που ισχυρίζεται πως θεραπεύει την ομοφυλοφιλία. Η σύντροφός της αναφέρει πως η οικογένειά της δυσαρεστήθηκε όταν η Fonthes έκανε coming out και άρχισε να ασχολείται με τον ακτιβισμό. Δήλωσε επίσης πως η κοπέλα βρίσκεται εκεί παρά τη θέλησή της και εξιστόρησε πως αρχικά την κρατούσαν όμηρη στο σπίτι μιας θείας της. Στη συνέχεια η 27χρονη κατάφερε να πάει στην Βρετανική πρεσβεία και ζήτησε νομικές συμβουλές και οδηγίες για το πώς μπορεί να φύγει από την Αφρική. Όταν έφυγε από την πρεσβεία συνελήφθη και οι αρχές την παρέδωσαν στην μητέρα της που την είχε δηλώσει αγνοούμενη στην αστυνομία. 

Οι φίλοι της δηλώνουν πως η 27χρονη κινδυνεύει και ξεκίνησαν την διαδικτυακή καμπάνια στο Τwitter την οποία όμως σύντομα απέσυραν για τη δική της ασφάλεια και φοβούμενοι πως η δημοσιότητα θα μπορούσε να εξοργίσει την οικογένειά της. Η Christina Fonthes βρίσκεται στην Κινσάσα από τις 11 Αυγούστου και ένα από τα tweets της πριν το περιστατικό ανέφερε πόσο σκληρή ήταν η οικογένειά της. Σύμφωνα με το Daily Beast την υπόθεση παρακολουθεί στενά το βρετανικό προξενείο το οποίο ενημερώνει τις αρχές στο Λονδίνο.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Εχει βρεθει το φαρμακο για το προβλημα της ομοφυλοφιλιας σε οικογενειες. Ειναι στο τριτο σταδιο κλινικης ερευνας. Το lexotanil ειναι. Λυνονται τα προβληματα απευθειας μεσα σε 24 ωρες και ολα γυριζουν στην ομαλοτητα. Η μονη παρατηρηση των ερευνητων ειναι οτι το χαπι πρεπει να το παιρνουν οι γονεις.
Ασφαλώς το έγραψα ειρωνικά αλλά που να καταλάβουν εδώ. Από την άλλη όταν οι μουσουλμάνοι αποκτήσουν ισονομία και ισοπολιτεία στην Ελλάδα αυτού του είδους η κουλτούρα και ο πολιτισμός θα έρθει. Και μην αρχίζετε να μου λέτε ότι τώρα τα πράγματα ειναι το ίδιο χάλια με τις χώρες αυτές. Δε νομίζω ότι οι γονείς κανενός από εσάς σας πήγαν για να σας γιατρέψουν.