Δύο τυφώνες πλησιάζουν τη Χαβάη

Δύο τυφώνες πλησιάζουν τη Χαβάη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Όχι ένας, αλλά δύο τυφώνες πλησιάζουν τα νησιά της Χαβάης, ένα σπάνιο φαινόμενο για τη συγκεκριμένη περιοχή. Ο τυφώνας Ιζέλ προπορεύεται κατά δύο ημέρες του Χούλιο και αναμένεται να φθάσουν στα νησιά την Παρασκευή και την Κυριακή αντίστοιχα.

Αν και οι μετεωρολόγοι αναμένουν να εξασθενήσουν οι τυφώνες πριν φτάσουν στην ξηρά, ανακοίνωσαν ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν έντονες καταιγίδες και κύματα που πιθανόν να φτάσουν τα 3 με 4 μέτρα ύψος.

Οι σέρφερ πανηγυρίζουν, οι υπόλοιποι κάτοικοι των νησιών όμως έσπευσαν στα καταστήματα και άδειασαν τα ράφια από εμφιαλωμένο νερό, μπαταρίες και φαγητά σε κονσέρβες. Οι Αρχές προειδοποίησασν ότι οι επόμενες επτά ημέρες θα είναι δύσκολες.

Πρωταρχικό μέλημα των αρχών είναι ο Ιζέλ, ο οποίος χθες το απόγευμα βρισκόταν περίπου 1.130 χλμ ανατολικά της πόλης Χίλο και είχε κατεύθυνση δυτικά-βορειοδυτικά με ταχύτητα 24χλμ/ώρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM