Μαφιόζικη επίθεση σε Αυστραλό τουρίστα στη Ζάκυνθο

Μαφιόζικη επίθεση σε Αυστραλό τουρίστα στη Ζάκυνθο Facebook Twitter
0

Εντύπωση έχει προκαλέσει στο νησί η "μαφιόζικη" επίθεση που δέχθηκε Αυστραλός τουρίστας σήμερα το πρωί στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο.

Τρία άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν τον 36χρονο Αυστραλό και τον χτύπησαν αρχικά με ένα ρόπαλο, ενώ στη συνέχεια ένας από αυτούς τον πυροβόλησε μια φορά στο δεξί πόδι με πυροβόλο όπλο.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει οδηγηθεί σε ένα 42χρονο Βούλγαρο, που εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς και σε έναν 47χρονο Ελληνα που αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εκβίασης, της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα της ανθρωποκτονίας και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 36χρονος Αυστραλός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ