Εννιάχρονη έστειλε τους γονείς της στη φυλακή για καλλιέργεια μαριχουάνας

Εννιάχρονη έστειλε τους γονείς της στη φυλακή για καλλιέργεια μαριχουάνας Facebook Twitter
8

 

Εννιάχρονη έστειλε τους γονείς της στη φυλακή για καλλιέργεια μαριχουάνας Facebook Twitter

9χρονο κοριτσάκι στη Μινεσότα εμφανίστηκε στην αστυνομία για να καταδώσει τους γονείς της οι οποίοι, όπως είπε, καλλιεργούσαν και κάπνιζαν μαριχουάνα.

«Ήταν αναστατωμένη γιατί δεν ήθελε να τους καταδώσει, όμως το έκανε θεωρώντας ότι εκείνοι έκαναν κάτι κακό», είπε ο αξιωματικός Ράιαν Μπίτι στο ABC News.

Η 9χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με ένα φίλο της και εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ο καπνός την εκνεύριζε και την αρρώσταινε μερικές φορές γιατί δεν μπορούσε να τον ανεχτεί. Εξέφρασε επίσης την ανησυχία για το σκύλο της, λέγοντας ότι οι γονείς της εισέπνεαν και φυσούσαν τον καπνό μαριχουάνας στο πρόσωπο του ζώου και στη μύτη του. Είπε ακόμη ότι πολύ συχνά οι γονείς της πουλούσαν το ναρκωτικό σε πελάτες.

Οι πληροφορίες της μικρής ήταν πολύ ακριβείς όπως διαπίστωσε η αστυνομία στην έφοδο που έκανε στο σπίτι της. Η καλλιέργεια ήταν μάλιστα επαγγελματική με ειδικό φωτισμό και κλιματισμό.

Οι γονείς συνελήφθησαν και ο μικρή μένει προς το παρόν με τους παππούδες της, με τη σύμφωνη γνώμη της Πρόνοιας που ανέλαβε τη φροντίδα της.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Μπράβο της... Θέλει τεράστια δύναμη σε αυτή την ηλικία να κάνει κάτι τέτοιο.Και προφανώς το παιδί δεν είδε κι αποείδε επειδή καλλιεργούσαν μαριχουάνα, το πρόβλημα ήταν ότι κάπνιζαν μπροστά στο παιδί τους και του προκαλούσαν πρόβλημα, ότι κακοποιούσαν το σκύλο και ότι έφερναν κάθε καρυδιάς καρύδι στο σπίτι.