ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νεκρός βρέθηκε πρωταγωνιστής των σειρών Harry Potter

Νεκρός βρέθηκε πρωταγωνιστής των σειρών Harry Potter Facebook Twitter
0

Ο Dave Legeno, ο ηθοποιός που έπαιξε τον λυκάνθρωπο Fenrir Greyback στις κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων Χάρι Πότερ, βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή στην Καλιφόρνια.

Τον 50χρονο ανακάλυψε ένα ζευγάρι πεζοπόρων, σε ένα απομακρυσμένο μέρος της κοιλάδας του θανάτου (Valley of death) τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τους συνεργάτες του την Παρασκευή.

Νεκρός βρέθηκε πρωταγωνιστής των σειρών Harry Potter Facebook Twitter

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας ο θάνατος του δασκάλου πολεμικών τεχνών, πιθανόν να σχετίζεται με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

«Δεν υπάρχουν σημάδια πάλης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη.

Όσοι δούλεψαν με τον ηθοποιό και πρώην μαχητή σε κλουβιά, απέτισαν φόρο τιμής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Legeno είχε εμφανιστεί στις ταινίες «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» (Ι και ΙΙ) και «Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιψ», καθώς και στις «Batman Begins», «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» και την πρόσφατη «Last Knights». Ένας από τους πρώτους του ρόλους ήταν εκείνος στην ταινία Snatch του Γκάι Ρίτσι. O Dave Legeno ήταν πατέρας της ανήλικης Wendy και ζούσαν μαζί στην Αγγλία.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM