33 χρόνια φυλακή στο γιό του Πελέ

33 χρόνια φυλακή στο γιό του Πελέ Facebook Twitter
0

Σε ποινή 33 ετών φυλάκισης καταδικάστηκε από βραζιλιάνικο δικαστήριο ο γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή Πελέ, για ξέπλυμα χρημάτων από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Εντίνιο που παλιότερα έπαιξε μπάλα ως τερματοφύλακας στη Σάντος, είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 2005 και έχει ήδη εκτίσει ποινή για αδικήματα σχετικά με τα ναρκωτικά αλλά και σχέσεις με διαβόητο έμπορο ναρκωτικών. Σύμφωνα με το BBC, ο ίδιος λέει ότι είναι χρήστης αλλά υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με διακίνηση και ξέπλυμα.

Ο γιός του Πελέ αναμένεται να ασκήσει έφεση ενώ ο διάσημος πατέρας του είχε πεί το 2006 ότι «Θεού θέλοντος, θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο εναντίον του γιου μου».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ