Ομολόγησε η γυναίκα που σκότωσε την Ισπανίδα πολιτικό

Ομολόγησε η γυναίκα που σκότωσε την Ισπανίδα πολιτικό Facebook Twitter
0

Η μητέρα της άνεργης είναι τελικά η δολοφόνος της Ισπανίδας πολιτικού και όχι η ίδια η γυναίκα που είχε απολυθεί από τον δήμο και της ζητούσαν να επιστρέψει και χρήματα.

Η Μαρία Μονσεράτ Γκονθάλεθ Φερνάντεθ, 55 ετών και η κόρη της Μονσεράτ Τριάνα Μαρτίνεθ Γκονθάλεθ, 35 ετών, είχαν συλληφθεί και οι δύο τη Δευτέρα, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της Καράσκο.

Τελικά η μητέρα της άνεργης γυναίκας ομολόγησε, όπως δήλωσε πηγή του υπουργείου Εσωτερικών στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Η μητέρα ομολόγησε ότι ήταν η αυτουργός της δολοφονίας και ότι σχεδίαζε την πράξη αυτή εδώ και δύο χρόνια». spain Η κόρη της κατηγορούμενης δούλευε ως προσωρινή υπάλληλος στην επαρχία, αλλά έχασε τη δουλειά της το 2011 και προσφάτως οι αρχές της ζήτησαν να τους επιστρέψει και 12.000 ευρώ από τα χρήματα που είχε λάβει.

Η 59χρονη Ισαμπέλ Καράσκο, πρόεδρος της επαρχίας Λεόν, δολοφονήθηκε με πολλές σφαίρες ενώ διέσχιζε μια πεζογέφυρα στη Λεόν, τη Δευτέρα. Η δολοφονία της σόκαρε την Ισπανική κοινή γνώμη και οδήγησε τα κόμματα στην αναστολή όλων των προεκλογικών εκδηλώσεών τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM