Στο Λονδίνο οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο

Στο Λονδίνο οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο Facebook Twitter
2

Το Λονδίνο είναι η πόλη με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους από οποιαδήποτε άλλη πόλη του κόσμου. Στη Βρετανική πρωτεύουσα μένουν 72 δισεκατομμυριούχοι, ενώ αντίστοιχα στη Μόσχα κατοικούν 48 και ακολουθούν η Νέα Υόρκη με 43, το Σαν Φρανσίσκο με 42, το Λος Άντζελες με 38 και το Χονγκ Κονγκ με 34.

Σε ολόκληρη τη Βρετανία ζουν συνολικά 104 δισεκατομμυριούχοι με περιουσία 301,13 δισ. λίρες, δηλαδή 368,75 δισ. ευρώ. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σημαντικά από πέρυσι. Το 2013 οι δισεκατομμυριούχοι ήταν μόνο 88 και τα περιουσιακά τους στοιχεία έφθαναν μόλις τα 245,66 δισ. στερλίνες (300,8 δισ. ευρώ).

Αυτό όμως είναι η μια πλευρά του νομίσματος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Η φιλανθρωπική οργάνωση Trussel Trust, η μεγαλύτερη τράπεζα τροφίμων της χώρας, είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι οι άνθρωποι που ζήτησαν κατεπείγουσα βοήθεια αυξήθηκαν κατά 163% μέσα σε ένα χρόνο, φθάνοντας τους 913.000 στα τέλη Μαρτίου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Απο τοτε που ξεκινησε η κριση οι δισεκατομμυριουχοι αυξανονται με τον ρυθμο που αυξανεται η φτωχεια και οι ανεχεια των πολλων.Το κοινωνικο κρατος γκρεμιζεται, μαζι ο ανθρωπισμος μας.Μαλλον κατι δεν παει καλα, η κατασταση των δισεκατομμυριουχων δεν προκειται να αλλαξει αν ειναι απλα εκατομμυριουχοι και αυτοι που υποφερουν εχουν τα βασικα ( ρε λες να ειμαι κουμμουνι και να μην το ξερω;)Περισσοτερο με ενοχλει που ολα αυτα μας φαινονται φυσιολογικα.