Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Ν. Κορέα δηλώνει ανοικτή για επανένωση με τη Β. Κορέα

Η Ν. Κορέα δηλώνει ανοικτή για επανένωση με τη Β. Κορέα Facebook Twitter
2

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ν. Κορέας Γιουν Μπιούνγκ μιλώντας στο Διεθνές Ινστιτούτο Ειρήνης στη Νέα Υόρκη δήλωσε ότι η χώρα του προετοιμάζεται για κάθε πολιτικό σενάριο με τη Β. Κορέα, ακόμα και την επανένωση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο νοτιοκορεάτης υπουργός, η επανένωση των δύο χωρών "Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί γρηγορότερα από όσο φανταζόμαστε". "Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι ένα ευνοϊκό κλίμα δημιουργείται για την επανένωση" είπε ο Γιουν σημειώνοντας ότι τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία έχουν δηλώσει δημοσίως πως είναι υπέρ μιας ειρηνικής επανένωσης.

Την ίδια ώρα, προειδοποίησε την Πιονγιάνγκ για το πυρηνικό της πρόγραμμα. Αν η Βόρεια Κορέα αποφασίσει να συνεχίσει το πυρηνικό της πρόγραμμα τότε, σύμφωνα με τον Γιουν, θα πληρώσει "το ακριβότερο τίμημα" το οποίο "δεν θα έχει προηγούμενο". "Εφόσον μπορείτε να βασίζεστε το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων για να πραγματοποιείτε ασύμμετρες απειλές, τότε η Νότια Κορέα μαζί με τους εταίρους μας στο Συμβούλιο Ασφαλείας, θα κάνουμε το κόστος αυτών των πυρηνικών όπλων δυσβάσταχτο, ώστε θα μπορούσε να έχει αρνητικά αποτελέσματα για την επιβίωση του καθεστώτος" δήλωσε.

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια