Συνεχίζεται η κάθοδος στα ποσοστά του Ομπάμα

Συνεχίζεται η κάθοδος στα ποσοστά του Ομπάμα Facebook Twitter
0

Η δημοτικότητα του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα συνεχίζει να βυθίζεται κάτι που ανησυχεί ιδιαιτέρως τους Δημοκρατικούς ενόψει μάλιστα και των επερχόμενων εκλογών σε Βουλή και Γερουσία.

Οι Ρεπουμπλικάνοι στις τελευταίες μετρήσεις εμφανίζονται να κρατούν την Βουλή των Αντιπροσώπων και να απειλούν την πλειοψηφία των Δημοκρατικών στη Γερουσία.

Την ίδια ώρα τα ποσοστά του Ομπάμα βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο της θητείας του. Στην τελευταία δημοσκόπηση για λογαριασμό της Washington Post και του ABC, μόλις το 41% των Αμερικανών εμφανίζεται να εγκρίνει συνολικά το πώς ασκεί τα καθήκοντά του ο Μπαράκ Ομπάμα. Τρεις μήνες πριν το ίδιο ποσοστό έφθανε το 46%.

Το 42% αποτιμά θετικά την στάση του Ομπάμα στην οικονομία, το 37% την στάση του σχετικά με τη μεταρρύθμιση στο σύστημα υγείας και μόνο το 34% την στάση του στην ουκρανική κρίση και τη σύγκρουση με τη Ρωσία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM